首页 高考模拟金卷答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    BDuring the Europear Championship game against Finland,the Danish player Eriksensuddenly collapsed on the field when nobody touched him.The world of football came to acomplete standstill.Team captain Kjaer recognized the seriousness of the situation immediately and kept acool head.The central defender rushed to help in no time and opened Eriksen's mouth toprevent his unconscious(无意识的)friend from swallowing his tongue..Then he loudly calledthe medical staff for first aid.The doctor of the Danish soccer team,Morten Boesen said,"When I arrived,he wasbreathing and I could feel his pulse.But suddenly that changed.And as everyone saw,westarted giving him CPR(心肺复苏术).We managed to get Eriksen back,And he opened hiseyes and spoke to me before he was taken to the hospital."It took 12 minutes from when theplayer collapsed to when he was taken away.When the professional staff were taking the life-saving measures,Kjaer arranged for histeammates to form a screen around Eriksen.When the game resumed after a 107-minute break,the 32-year-old captain led his teamback onto the football field with tears in his eyes."What I had experienced before hasobviously and understandably left its mark."Kjaer said.Coach Kasper Hjulmand said afterthe 1-0 defeat against Finland:"Kjaer was deeply affected and doubted whether he couldcontinue.He tried,but it was not possible."Kjaer and Eriksen are close friends.Kjaer is proud of his team,which he led to tryeverything after the shocking incident.That evening,the defeat became a minor matter.Allthoughts were with Eriksen and his family.Kjaer,the Danish captain,has received praise from all sides and is later celebrated as ahero and a lifesaver.24.What kind of person is Kjaer?A.Caring and honest.B.Calm and decisive.C.Positive and hardworking.D.Cheerful and responsible.25.Why did doctors start performing CPR for Eriksen?A.To make him breathe.B.To strengthen his pulse.C.To get him back for the game.D.To stop him swallowing his tongue.26.What does the underlined word "resumed"in the fifth paragraph mean?A.Failed.B.Stopped.C.Restarted.D.Changed.27.What can be a suitable title for the text?A.A Captain Is Celebrated As a Hero and a LifesaverB.An Excellent Footballer Collapsed During the GameC.Timely Rescue From Professional Doctors Saved LifeD.First Aid Can Make a Difference Between Life and Death高二英语·第4页(共10页)▣▣柴

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    故填不定冠词an。听力部分录音59.miles考查名词的单复数。mile是可数名词,Text 1其前有300 million修饰,应用复数形式,故填W:Hurry up.The conference starts at nine o'clockmiles。M:Don'tworry.We still have twenty minutes60.Intended考查非谓语动词。分析句子结构可知,intend与其逻辑主语Perseverance之间是left.动宾关系,应用过去分词表被动,故填Intend-Text 2ed。W:What did you think of the meal?6l.including考查介词。此处including意为“包M:It was deliciousn thewhoe,but the beefwas括”,作介词使用放在所包括的词的前面形成介a little salty.宾短语,故填including。Text 362.scientific考查形容词。空后的instruments是M:Lucy,you've been sitting in front of the com名词,应用形容词修饰,故填scientific。63.be tasked考查动词的语态。分析句子结构可puter for hours.知,task与主语The rover是动宾关系,应用被W:Well,it's raining.I can do nothing but surf the动语态,且空前有情态动词wl,其后应跟动词Internet in such weather.原形,故填be tasked。M:That's just an excuse.The sun has been out for64.to see考查非谓语动词。expect to do sth.是an hour.固定用法,意为“期望做某事”,故填to see。.Text 465.its考查代词。分析句子结构可知,名词前应用形容性物主代词,故填its。W:Oh,I'm going crazy.When will I ever finish第四部分,写作all this work?第一节M:Then why not take a break?You've never beenPossible version:so tired before.Travelling Companion WantedW:I can't.The paper is due tomorrow.I'm a Senior three student named Li hua.I'mText 5an outgoing,optimistic and active young man.Ilike travelling very much.Now I hope to invite anM:It's still raining.I'm afraid the match will haveexchange student from America to go on a three-to be put off.day trip with me.W:But the weather report says it will be fine byMy schedule is to set off from Beijing by high-noon.speed train next weekend when our summer vaca-tion begins.During the trip,we will visit Nanjing,M:I hope so.But don't you think the field will betoo wet?Shanghai and Hangzhou which are beautiful cities.I hope that the male companion could share the ex-W:Don't worry.In this season,the field will drypenses with me.In addition,you can learn more a-out very quickly.Text 6bout Chinese history and culture with my help.If you're interested in the plan,please emailme.(Lihua2021@126.com)W:We're nearly there.Will we be allowed to visit第二节all the ships,Peter?The space station and air-Possible version:craft equipment,as well as the others?Mazzini's son,Teddy,invited his kindergar-M:Yes,I expect so.We shall see most of them.ten friends to his birthday party,but no oneW:Good!Visiting spaceships is always exciting.showed up.Mazzini shared a photo on her Face-book page showing her son was sitting alone inBut remember,we've got work to do.We'vefront of several pizzas.Many people saw the newsgot a story to write and photographs to take.and sent gifts and blessings to Teddy.However,M:Will we be allowed to take photographs?some people thought it was very bad to publish theW:Yes.I think o.And there'bea chance toasquestions.pictures of the boy in distress.Text 7M:Can you see how close we are on the map?W:tikprettysebut hesXS2·名师原创模拟·英语答案第12页(共32页)▣▣

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    26.【参考答案】C【对应考点】推理判断题。【试题分析】Katie是Richard收养的孙女,玻璃雪球及其底下刻着的日期不是她的生日,而是收养的日期。且根据倒数第二段“The globe was to show everyone how welcome Katiewas in her new family..”可以推断,玻璃雪球象征着这个家庭对她浓浓的爱。故选C。27.【参考答案】B【对应考点】主旨大意题/义章标题题。【试题分析】文章讲述了因安检原因被扔掉的snow globe,被Lisa和Sam捡到。他们俩将其物归原主,并发现它的莫大意义。故选B。C【篇章解读】本文为说明文,简述了当今青少年沉迷于网络视频、梦想当网红博主的现象,以及可能造成的影响和结果的分析。28.【参考答案】B【对应考点】推理判断题。【试题分析】根据第一段的“more and more children are now making and sharing videos onsocial media'”可以得知,最近越来越多的孩子沉迷于网络视频,选项B“seek Internetfame”与第二段“going after Internet fame'”呼应。故选B。29.【参考答案】D【对应考点】推理判断题。【试题分析】根据第二段“won't be good for children in the long run”以及斤面一句可知,专家担心孩子们不知道今天在网上分享的一切会对自己的未来有什么影响,由此可知他们最大的担忧是孩子们的未来。故选D。30.【参考答案】C【对应考点】推理判断题。【试题分析】根据第四段可知,Emma Garza是网红、视频博主,但是制作视频耗时伤身体,她只能辍学。她的例子展示了沉迷网络视频对学生的影响,与C项相符。故选C。31.【参考答案】D【对应考点】观点态度题。【试题分析】本文从三方面阐述了沉迷网络视频对青少年的不良影响,而且从最后一段的less helpful,more dangerous等可以看出作者对于青少年沉迷网络视频的现象持反对态度。故选D。0【篇章解读】本义为说明文。人类在地球上演变进化、生存发展,留下了不可磨灭的印记。本义根据科学家的猜想,讲述了如果没有人类的存在,地球上的物种、气候等方面会发生的变化。32.【参考答案】D【对应考点】写作手法题。【试题分析】文章第一段先列举了人类在地球上留下的印记,然后提出一个大胆的假想。这种写作手法能引起读者的好奇、进一步读下去的欲望。故选D。33.【参考答案】A【对应考点】词义猜测/指代题。【试题分析】文章第三段论述的是人类导致了许多物种的灭绝一物种灭绝的速度是没高三·英语参考答案及评分标准第3页(共10页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    dr theirummerbuWho is eligible,Students aged 15stewardship Youth Ranger Program29.returning to school in the fall.装Youudpplyeiewrdhip Youh Rangerandrkloaproefor ehweekthismmeWhoeigblem fire,bt notnr DeemeSummer Emplo,ment Opportunities(机套)rouh the Summer Eploymepperogmstudenred ehnfosonscros the Provincal Public ervicereWhbded5orolder.ome poionrertepersons with a disability.What is special about Summer Company?A.It requires no training before employmentln rkin heom D.I offermreB.It provides awards for running new businesses.h Youth anger PgraA.15-18.B.15-24.3.Which program favors the disabled?DC.15-29.D.16-17.A.Jobs for Youth.C.Stewardship Youth Ranger Program.B.Summer Company.D.Summer Employment Opportunities0()You've heard that plastic is polluting the oceans-between.8 and 12.7millitemevery year,But does one plastic strawor cupremake difference BVo Wong wants you to know that it does.He builds massive scuptures ou of plasigtore-examine their relationship to single-use plastic produets.At the beginning of the year,the artist built a piece called"Strawpocalypse,pair offrze mid-crash.Made of 168000 plastic tase romsever ounteerbeachremade its first appearance at the Estella Place shopping center in Ho Chi Minh City.VieJust 9of global plastic waste is recycled.Plastic straws are by no means the biggest souree()fpatic pollution,but they've recently come under fire becfuse most people don't need them todrinkithdbecause of their small/size and weight,they cannot be recycled.Every straw that's part of Von Wong'swork likely came from a drink that someone used for only a few minutes.Once the drink is gone,thewill take centuries to disappear.In a piece from 2018,Von Wong wanted to illustrate (a specific statistic:Every 60 seconds.atruckload's worth of plastic enters the ocean.For this work,titled "Truckload of Plastic,"Von Wong andagroup of volunteers collected more than 10,000 pieces of plastic,which were then tied together to look likethey'd been dumped(倾倒)from a truck all at once.Von Wong hopes that his work will also help pressure big companies to reduce their plastic footpri4.What are Von Wong's artworks intended for?CA.Beautifying the city he lives in.B.Introducing eco-friendly products.C.Drawing public attention to plastic waste.D.Reducing garbage on the beach.Whydoetheuthor discuss pastsawin ParagraphA.To show the difficulty of their recycling.B.To explain why they are useful.C.To voice his views on modern art.D.To find a substitute for them.e Platie have on vieerA.Calming.B.Disturbing.C.Refreshing.D.ChSe beA.AristsOp Plastic SafetyB.Media Interest in ContempoC.y Demande of Big CompaniesD.Ocean Plastics TransformeCFew people can resist the temptation of a delicious icerem,especiallyn ho程情练,单元卷英语(九)第

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    35.Which of the following can be the best title for this text?A.Benefits Of Being A CreatorB.Creators:Act Now Or NeverC.Creator Or Victim:Up To YouD.Ways To Transform A Victim Into A Creator第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)Book clubs help to create a reading-friendly environment and encourage people tocontinually develop and strengthen their reading skills.By creating a book club with yourchildren,you are teaching your family that reading can be fun and enriching.36Be sure to allow your children to help with the planning.A great way they can help toestablish the club is to allow them to pick the name.37.Additionally,getting yourchildren involved with the early stages of the book club will make them more dedicated()to the cause.38.This is a great social event that will make children excited aboutreading.Have your kids create the invitations and help choose the theme.Reading goals could be to read a specific number of books,a variety of different styles,orto read an entire series of books.39.Encourage each member to come up with an awardto present to another member (as a parent,you,of course,will create a special and specificaward for each child to ensure that no one is left out).Establishing a club name,motto,meeting time,discussion,goals,awards and partiesare just some of the many ways you can make a book club work in your family.40 as yourkids grow and mature.What is most important with book clubs is to make sure everyone ishaving fun and benefiting from the chance to read.A.Parents should often educate their children at homeB.Here's something to bear in mind while creating a book clubC.Another idea is to invite other families over once a month for a book partyD.By establishing a club name and even a club motto,you are bringing the club to lifeE.When your club meets its goal,then it is time for an awards ceremony or a special celebrationF.Deepen your children's sense of meaning and wonder while they have fun withtheir friendsG.The club can develop a much better book discussion group to fit your children's needsand interests第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Jimmy,an automatic mechanic,lost his job a few months ago.He has a good heart,butalways feared to apply for a new job.One day,he gathered up all his strength and decided to attend a job 41.Hisappointment was at 10 am and it was already 8:30.While waiting for a bus to the office wherehe was supposed to be interviewed,he saw an elderly man wildly 42 the tyre of his car.43 there was something wrong with the car.Jimmy 44 went up to lend him a hand.When Jimmy finished 45 the car,the old man asked him how much he owed him.Jimmysaid there was no need to pay him;he just helped someone in need,and he had to 46 foran interview.Then the old man said,"Well,I could take you to the office for your interview.It's the least I could do.Please,I insist.Jimmy agreed.Upon arrival,Jimmy found a long line of 47 waiting to be interviewed.Jimmy stillhad some grease()on him after the car 48,but he did not have much time to washit off or have a change of shirt.One by one,the applicants left the interviewer's office with49 looks on their faces.Finally his name was called.The 50 was sitting on a largechair facing the office window.Rocking the chair back and forth,he asked,"Do you really【高二12月份调研测试·英语第6页(共8页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    What is cyberbullying?Cyberbullying includes:sending bad messages onlinesharing photos online without permissionnot letting someone be part of an online groupspreading lies onlineWhat can you do?If someone is not kind to you,tell an adult that you know and like.For example,talk toa parent or a teacher.If you get bad messages,don't reply.You should save them and give them to yourteacher,your family,or the police.Ask an adult for help.Don't share anything before youmake sure it is true.That will help stop the cyberbullying.Talk to your parent or teacher or an adult if you see bullying or if you are worried about afriend.Say sorry if you are not kind to someone.You can write a message or talk to the person.And always remember:think about how to be kind in the future.For more information,click()here and visit our home page at www.kidsword.com.21.Which of the following behaviours is considered as bullying?A.Laughing with people.B.Hitting people.C.Telling funny stories about peopleD.Calling people nicknames.22.What should you do if you're unkind to someone?A.Talk with the person to say sorry.B.Forget it and learn to be kind in the future.C.Send a bad message to the person.D.Turn to his/her parents for help.23.Where is the text probably taken from?A.A magazine.B.A textbook.C.The Internet.D.A science report.BJay Hewitt completed the Ironman race in under 14 hours despite having gone through 2 brainsurgeries and a year of chemo ()His inspiration?His 7-year-old daughter named Hero.Hewitt,39,said he first saw an Ironman race on TV in 1989 and recalled thinking to himself"theymust be superhuman".It never crossed his mind that he could do something like that.After his daughter's birth in 2015,the memory of seeing that competition popped into hismind.Hewitt decided he would compete in an Ironman when she was around 10 years old toshow his daughter she can do anything she sets her mind to.Then in 2018,when Hero wasaround three years old,Hewitt was diagnosed with terminal (brain cancer.So,hehad to start training earlier than he had planned."My first day of chemo therapy in August 2019 was the first day I started my Ironmantraining,"Hewitt said.On October 9,Hewitt started in Newport Beach's Back Bay with a 2-mile swim.During the race,he couldn't digest()food or water,but pushed through thesickness.The stomach pain was serious.When he came around the corner to the finish line,there were hundreds of people there cheering him on.Hewitt said seeing his daughter made everything worth it.I didn't have much energy,but I gave my wife a kiss,handed my wife and daughter flowers and got down on my knees tosay to Hero,"If I can do it,you can do it.Dream big and never give up hope.I got to tellher that it was really hard for me but I had thought about coming home to her,and that shehad given me the strength to finish.【高一英语第3页(共8页)】23263A

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    M:第10期“赏文析疑”参考答案13.Four/4.18.The22.isn't1-5 CBBDA14.Dale and Li Lan.19.her23.watches6-10 BCACD15.258-3654.W.11.Miller.16.for20.These24.first12.White17.notebooks21.must25.foundM:期中检测题(二)参考答案W.M:听力部分正.66.Who is she74.Please give the white gloves to myI.1-5 CAACB41-45 DBABC67.What is her nameteacherⅡ.6-10 CAABC46-50 CBBAC68.Where does she come from75.Do you know the girl in a red dressⅢ.11-15 BBCAC51-55 CADBE69.Yes,she canVI.One possible version:interIV.16-20 BCACC亚.70.No,we aren'tThis is my favorite family photo.Look!g004HeV.21-25 BACCC56.desks57.seeVMy dad,my mom and I are in the photo.very笔试部分58.books59.color71.Is this his black jacket Is this blackThe young man in a blue shirt is my dad.alwaL60.His61.w小hosejacket hisHe is tall and he has a wide mouth.MyHei26-30 DBCCB62.yours63.are72.Ben wants the police to find his bikemom is in a purple dress.Her hair is longPaul31-35 ADADA64.think65.happy73.Ann has a wide mouth and big eyesand she has big eyes.The girl is me.I haveme.36-40 CBDBCIVAnn has big eyes and a wide mouthbig eyes like my mom.I am in a blve skirt.3123

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    22.B。理解具体信息。根据What it takes to join a Mountain Rescue Team部分中的Have a fullmountain kit with suitable mountaineering clothing and personal equipment可知,想要成为该登山救援队的志愿者须自备全套登山工具。23.A。理解具体信息。根据How to join部分中的Please find your local team.to find out ifthey are currently recruiting.joining criteria可知,读者可通过联系当地的救援队来成为该登山救援队的成员。B篇主题语境:人与自我—做人与做事本文是记叙文。Khadijah Williams通过不懈努力从无家可归的女孩成长为哈佛学子。24,C。理解具体信息。根据第一段中的She had lived in shelters,in parks,.and in motels...Shehad endured the taunts of students at a dozen schools who considered her "different'.Khadijah一直居无定所,受到同学们的嘲笑,同学们都认为她是个异类。25.D。推断。根据第二段中的However,academics proved to be a way for her to find confidencein herself again可知,Khadijah通过找到对学的热情而重拾了自信。26.B。理解具体信息。根据最后一段中的Now a successful student at Harvard,.Khadijahcontinues to use the lessons of her extraordinary life to help and inspire other students,Khadijah公开分享她的故事,以此来帮助和激励其他学生。27.C。推断。通读全文可知,Khadijah为了自己的目标而不懈努力,由此可知她是个意志坚定的人。【补充解释】percentile (para.2):one of the 100 equal groups that a larger group of people can be divided into,according to their place on a scale measuring a particular value百分位数(统计学术语,如果将组数据从小到大排序,并计算相应的累计百分位,则某一百分位所对应数据的值就称为这一百分位的百分位数。运用在教育统计学中,例如表现测验成绩时。假设某个考生在入学考试中的语文部分的原始分数为54分。相对于参加同一考试的其他学生来说,他的成绩如何并不容易知道。但是如果原始分数54分恰好对应的是第70百分位数,我们就能知道大约70%的学生的考分比他低,而约30%的学生考分比他高。)C篇主题语境:人与自我—做人与做事本文是新闻报道。双胞胎兄弟Hugo Turner和Ross Turner将去大西洋难抵极探险。28.D。理解具体信息。根据第二段中的They''ll rely on hydrogen,which is created usingrenewable energy rather than fossil fuels,.to power all of their equipment可知,Turner兄弟将乘坐一艘12米长的船来进行最近一次的探险,所有的设备都将使用清洁能源来驱动。29.B。理解具体信息。根据第三段中的If we can prove that the new technologies.are moresustainable in these extreme environments,then it should give a good example for everyone backin cities that they can be used every day可知,Turner兄弟这次探险的目的是在极端环境中测试新技术。30.D。推断。根据第四段中的Their adventures together began at a young age.The pair spentmuch of their time“getting lost in their garden'”during their younger years可知,Turner兄弟从小就喜欢探险活动,常常在花园里玩得忘乎所以。3l.B。理解具体信息。根据最后一段中的Because we both have exactly the same goals,andwe're completely aligned on where we want to go可知,Hugo与他的兄弟有着共同的梦想。D篇主题语境:人与社会社会

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    68-·k after Didi went public on the New York Stock Excnangethe registration of new users on the app.mpany since Alibaba debuted in 2014.t risk'”during a“cybersecurityadministration.plysastarring role in many films.flowers-different flowers with different needs.You may not bloom at the same time,but you willThe Gardensdo well in a midterm exam,but you will learn from your mistakes anheWhite Garden iswith so white icebergroseand whiteihoseplanted with lovelyd-fashiod Engishothatare their veryin the final exam.I believe this.I believe in you."best in June and July.24.What probably made the pupil have a panic attack?B.Lacking study strategiesThr Kitchen Garden producesa wide range of seasoa fruitsand vegetablesearA.Hiding personal issues.C.The stress of high grades.D.The requirement of the author.cherries and apples.The Castle Shop25.What does the underlined word triggein Paragraph 1 most probably mean?C.Prevent.D.FrightenA.Cure.teCastle Shop you will discover a wide and interesting range of gift ideas for veryone.ItB.Cause.lndovesiged t appealall tastes and pockets.Foods,chinkd26.Why did half the students raise their hands?eavailable Many are so in this Castle ShopyA.To give the author encouragement.B.To show the author they would stay.At Arundel Castle we pride ourselves on supporting local suppliers and actively encourageC.To express their worries about the course.omentally-friendly products.D.To volunteer to help the panic attacked student.Arundel Festival27.What is Paragraph 4 mainly about?16th to 25th AugustA.The author's teaching skills.Arundel Festival gets bigger and better every year.It is one of the most amazing,diverse andB.The students'different needs.easilyaessible art festivals in the UK,offering a mix of visual arts,music,theatre and streetC.The students'attitude toward the subject.entertainment.D.The author's encouragement to the students.ParkingCoaches and mini-buses can drop off at the main Castle entrance on the Mill Road and park in theA5,300-year-old Chinese city that provides the earliest example of civilization in the country hasmain town car park that is opposite the castle entrance.Please inform us of how many parking permitsbeen named as China's latest UNFSCO World Heritage()Site.The Liangzhu Archaeological Siteare required when making your booking.in Zhejiang Province was chosen as a"cultural site"at the UNESCO meeting in Baku,Azerbaijan,21.What can you do when visiting the castle?bringing the total number of Chinese heritage sites to 55-passing Italy as the country with the largestA.Learn how to plant old-fashioned English roses.number in the world.The ruins dating back to 3,300 BC,located in Hangzhou,sit on the plain of river networks in theB.Buy eco-friendly products in the Castle Shop.basin of the Yangtze River.The site covers an area of about 14.3 square kilometers and includes relicsC.Help local suppliers design interesting gifts.of 11 dams,cemetery sites(),a water protection system and walls that give evidence to an earlyD.Give a performance during Arundel Festival.Chinese city civilization,with planting rice as the economic foundation.22.How long does Arundel Festival last this year?B.Ten days.C.One week.D.Three days.The discovery of the site is of "primary importance"as it provides good evidence that ChineseA.One month.civilization started 5000 years ago-1,000 years earlier than previously thought.Colin Renfrew,a23.Where can coaches park?retired professor of archaeology at the University of Cambridge said,"So when we are talking of theA.On the Mill Road.B.Inside the castle.origins of state society in China,we can think of the Liangzhu instead of the Shang civilization aroundC.In the main town car park.D.At the main Castle entrance.1,500BC.”BMy students were taking midterms when my phone erupted with urgent messages."A student isThe site was first discovered in 1936 when a team of archaeologists unearthed some pottery andhaving a panic attack,"texted a teaching assistant.I ran out of my office,down a flight of stairs andbegan searching for further evidence.A breakthrough came in196 when a cemetery site with around1,200 artifacts()was uncovered.The walls of the city were discovered in 2007 and thefound the student-a pupil in my 350-person organic chemistry class-lying motionless on the groundsurrounding water protection system was unearthed in 2015.Archaeologists think that it would haveoutside the exam hall "Did my exam really trigger a panic attack?"I asked myself."Why am I nottaken 4,000 people working for ten years to build the system.prepared to deal with a situation like this?"The decision to add the site to the UNESCO list is the result of more than twenty years'work,Itwas thefirst time I had taught the course.But I knew that the subject was challenging for mywith preparations starting in 1994.The site is now open to tourists,but a maximum number allowed tosudes.This was a source of stress for premed(医学预科班)students in particular,who feared that avisit the site is limited to 3,000 a day and bookings must be made online.grade in organic chemistry would keep them from getting into a medical school28.What can visitors learn from the Liangzhu Archaeological Site?The following day,I was scheduled to lecture to the same class.I knew that I had to addressA.The ancient farming culture.B.The origin of the Yangtze River.had happened during th midterm.I started by saying:want to takesomtime todayC.The population of the ancient city.D.The formation of the Yangtze River BasinthingmHwmny of you thnk that this isweedoutHalf29.Why is the discovery of Liangzhu Archaeological Site meaningful?traised their handscarfullyto er that,edwt you all toA.It tops the largest number of artifacts.ofrany of you tobe weedsyouall deserve to be here.B.It proves the existence of Shang civilization.1s0idof lowerushapes Imed at my students and saidI think of you【英语(四)第4页(共8页)】【英语(四)第3页(共8页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    tionsblue and two in blaek.How much areBees are remarkable.I hey showthey?W They cost 30 doflars each.But since weand the ability to adapt to changing enviroare having a preseason sale,you candepending on the environment.The qualiget 20%off todaycreate lightweight building materials,optinText 7M:Susan.beeause you did well in thedevelop investment strategies.chemistry compedition last week I'dThis process is called biomimicry(仿生学like to invite you t shreyour experiencemeaning life,and“mimesis'”,meaning to头头来来水with the elass fomorrowcopying nature to solve complex human pW Well.Mr.Lee.Thank you so much forthe way organisms and ecosystems functiorgiving me such an opportunity,butM:What's wrong.Susin?Is there a problem?A lot of development and invention of thYes.Mr.Lee.I'm afraid to say a singleon how we can use the Earth's natural rescwelcoming.Yourword in elass.I cannot overcome myBiomimicry instead positions nature aswhere playerscannervousness."Animals and plants are the engineers.ThM:Well.I know a good way to help you.Iis appropriate,and what lasts here on Earthused this method when I first stood inAnd if nature is the expert in inventierice?Please sendfront of the elass to give a lesson.W:What's that,Mt.Lee?knowledge for us.Nature is already solvinge bit about youM:Just focus on one person when you'reexperience:energy,food supply,chemistrtalking.Is Jack your best friend in theour lead from the natural world,we canclass?When you're talking,just looksustainable solutions to the challenges weat him and think you're just talking toNext time you're outdoors,take a look uphim.between birds and airplanes?That's becW:That sounds like a good idea.Thankinspiration from birds,even down to theyou,Mr.Leewings-an engineer designed wingtips afText 8question setW:Jason,do you know any online Englishtheir wings upward for greater lift.joining games.courses for adults?The aviation firm Airbus has also putM:Yes.I'm taking one now.It combinesmore efficient if they adopt the V-formatiing a mobile app.video and audio lessons with writtenemail.summaries of each class.The best partis that it allows you to download their第二节(共5小题;每小题2.5分,满分必水*※*※app to learn anywhere,anytime.If youmiss today's lesson,you can press the阅读下面短文,从短文后的选项playback button项。选项中有两项为多余选项and direct effect onhts about how ourW:Are the lessons and resources free?Online meetings are gatherings that takeM:Some are available for free,but moremedium of real-time communication.advanced features require the paidard.see what's onmembership.Wide Web to create a virtual meeting plproper accounts.g this time to takeW:What does the membership include?community andM:It includes flashcards and quizzes,asOne of the most common and inexpensihe in their positivewell as a feature that allows you tois to create a private chat room with an auable,worthy,andrecord your pronunciation and comparebuild a sense ofit with native English speakers'Then,the chairperson invites the atteW:That sounds pretty good.What do youeveryone is ready,the meeting can takend interpersonalthink is your biggest progress sincecommon chat board or using the audiostarting the course?and microphones connected to each atter38oesn't have to beM:My pronunciation has greatly improvedFirstly,they provide a convto your life.Pickever since I began to use it.anytime and anywhere.Secondly,they ofre mindful of it.W:How long have you been taking it?M:Well,I started it in the middle of Februaryto communicate with each other.Many(下转T3版)this year and it's June 15th todaypossible to take advantage of such featur(下转T1、T4中缝)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    28.What's the weakness of traditional glass windows?A.They are easy to break.C.They release carbon dioxide29.What is paragraph 3 mainly about?B.They are more expensive.A.The structure of the WFG system.D.They lead to more energy consumption.35.What is the text mainly about?B.The advantages of water-filled windows.A.Origins of music linked to leaping.B.Repurposed funetions of music.C.The appearance of water-filled windows.C.Arguments on primate evolution.D.Discoveries about the human origin.D.The working process of the WFG system.第二节(共5小题,每小题2分,满分10分)30.What's the characteristic of the WFG system?根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。In some schools,structured character education is part of the curriculum,right alongside readingA.It is operated by man.writing,and math.36B.It needs no electricity at all.Theeofcharacter deveffmnd omyC.It recycles the water in many ways.Influences and the child's individual personality,experiences,and choices.Parents have manyD.It reheats the house via central heating.31.What does the underlined phrase in the last paragraph probably mean?opportunities and tools to build their children'scharacter.37Be a role model.A.Make a big fortune.C.Form a huge waterfallB.Draw lots of attention.Parents who exhibit the qualities of good character powerfully transmit ()their values to theirD.Take immediate action.children.mageyoufaromssrepectfuand inoednthegreaterDWhy humans make and appreciate music is an evolutionary (mystery.Recently,Davidgood of your family and communit3 They will also see that this behavior brings a sense of joy,satisfactin,and peace totheir family.Schruth and his colleagues have a new explanation.They say the roots of human music can date back to391the branches of trees more than 50 million years ago,when the first primates()appeared.Earlyprimates moved around forest by leaping()from branch to branch,a very dangerous way to travelChildren also need to learn that when they violate your family's guiding ethics,you will carrythat relies on hand and eye working together and control over muscles.out consequences with fairness and dignity.Always take the opportunity to explain why your child'sbehavior is wrong when you correct him尽Schruth argues that a primate that calls in a musical way is advertising that it has fine control over itsvocal (muscles.This might have convinced other primates that the caller also had fine controlMake a habit of identifying in your own mind the value you wish to teach the child based on theparticular behavior.Choose a consequence that is appropriate to teach that value.over its body.His another research shows the species that leap the most tend to have more complicatedTell stories from literature and life.calls,which the team jokingly named as"protomusical".Hagen,a worldwide famous scientist in this field,commented on the research:"Some people wouldParents and teachers used stories to teach moral lessons long before books were even invented.Asnot include what we see in primates and songbirds as music.But I do see a continuity between humanyou tell the stories of your life and the world around you,you convey lessons in values and ethics to yourchildren.music and primate vocalizations."Hagen doesn't think human music has a single,simple explanation.He argues human ancestorsWhen youlise ad respondtoy childrensstrsabou schooand peers,you can help themoriginally used music-like vocalizations in two ways:groups vocalized together to send a signal ofthink through the right thing to do.40These anecdotes show your children how your values guide allaspects of your life.2格strength and unity to scare outsiders away,and mothers used vocalizations to communicate with babiesA.Use teachable moments to build character.XAnother idea:human used music to strengthen social bonds.B.Provideopporntes to practice.蝶All these ideas might be compatible,says Hagen.Protomusic could have evolved in primates bohC.Be mindfull of your children listening to the stories you tell other adults.to attract companions and for territorial signaling.Later,as early humans began cooperating in argD.Your children will see this in your everyday actions and choices.numbers,protomusic might have been repurposed soit could atract other than frighten outsiderswalso strengthening social bonds within groups.E.But hands-on experience is needed to know the true meaning of character.3.What is Sehruth's finding?F.Using them will give you the joy and satisfaction of seeing your children grow.A.Primates have the most complex calls.G.However,building the charaeter of children can'tjust happen in the classroom第三部分:语言知识运用(共两节,满分45分)B.Complicated vocalizations result from more leaps.第一节(共20小题,每小题1.5分,满分30分)C.Human ancestors leap around trees skillfully.D.Frequent movements sharpen early human calls.33.What's Hagen's attitude to Schruth's research?阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B.C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项A.Negative.B.Skeptical.I never see myself as a miracle.I was just an 41 person with realistic goals and big dreams.C.Supportive.becoming a surgeon.(34.Which word can replace the underlined word in the lasyparagraphradictory.D.Cautious.was a 19-year-old student at the University of Texas and well on my way to fulfilling my big dream ofA.Clever.B.Reasonable.C.Misleading.On February 17,1981,a 42 car accident happened to me and after the four hours of operation.43英语第5页(共8页)My entire right side was paralyzed but at least I was 44.After two weeks I improved enough to be英语第6页(共8页)【南宁广省

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Working in animal rescue is often heartbreaking for volunteers,but there are moments of joythat would never be possible without their tireless efforts.Joey Wagner enjoys volunteering.Back in 2013,Joey received a(n)41 about a severelyabused dog.He hung up and 42 for the place all at once.When he saw the little dog,he43 realized the dog was hours away from death.Joey and another rescuer 44 the dog,which they named Mojo,to the animal shelter.Many people requested to adopt Mojo.However,its 45 was so bad that it was not considered.In spite of the fact that it'd been 46,Mojo was loving towards humans and showed anenormous capacity to 47.Mojo gradually recovered under the care of other volunteers of theanimal shelter.When it was finally able to find its forever home,Joey was the first in line to fill out the 48paperwork.And it was natural that the shelter 49 Joey's application.Still,when Joeyappeared to bring Mojo home,no one could have predicted the little dog's reaction to seeing its50 again!The moment Mojo saw Joey,its little tail began to wag()crazily to its 51 dad."It definitely 52 you."It was unexpected to other volunteers as the 53 dog climbedinto his arms for more hugs and kisses.Mojo is now a healthy member of Joey and Leta's pack and the Wagners have continued to useits story as a(n)54 to drive donations and awareness for animal rescue.Mojo knew that Joeyhelped it at its lowest.Their bond can never be 55(41.A.letterB.novelC.callD.orderD42.A.watched outB.set offC.signed upD.went in☑43.A.graduallyB.finallyC.merelyD.immediatelyB44.A.broughtB.returnedC.lentD.sold45.A.responseB.memoryC.healthD.behaviorA646.A.cagedB.mistreatedC.ignoredD.misunderstood47.A.forgiveB.balanceC.learnD.defend☑48.A.purchaseB.adoptionC.assessment○49.A.deniedD.cooperationB.analyzedC.sharedA50.A.ownerD.approvedB.trainerC.rescuer51.A.braveD.employerB.creativeC.formerA52.A.remembersD.newB.assistsC.attracts53.A.largeB.awkwardD.supportsC.curious54.A.wayD.delightedB.explanationC.goal55.A.strengthenedD.standardB.brokenC.established第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)D.mentioned阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式,并将答案填写在答题卡上。Recently,topics related to the movie The Wandering Earth II have been trending upwards onWeibo,a popular Twitter-like social media platform in China,one 56 another.Manyaudiences show great interest in the details and science and techhology that appeared in the movieand 57 number of scientists took the troubleanalyze)the possibilities of relatedtechnologies in the movie,including space elevators and underground city life.Wang Yuanzhuo,a research fellow at the Institute of Computing Technology of the Chinese英语试题第7页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)According to the regulation.in the core area,the type and brightness of light第一节(共20小题:每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最resources will be 62 strict control.The illumination (direction of all outdoor佳选项。63 (fix)lights will have to be 30 degrees lower than the horizontal line.Planning andWhen retirement came around,Ron's kids were grown.In his community,Ron saw abuilding projects and carrying out activities that will affect astronomical observation 64lot of 41 young boys just wandering the streets after school.So he(prohibit)in the core zone.The regulation also lays out restrictions on geological42 at the localexploration,sightseeing and other activities in the area.community center and volunteered to 43 a youth baseball team.The astronomical observation conditions are planned and protected from the legalAs the sports changed with the seasons.Ron 44 new crops of boys and taught thesame principles:hard work,discipline and responsibility.In his mid-70s,Ron strode(perspective,65 makes scientists delighted.As the 66 high)plateau (onup and down in the playing field.45 instructions to his boys and moving them intoEarth.the Qinghai-Tibetan Plateau provides outstanding 67 opportunity forthe best position.astronomy and particle astrophysics.Mistakes were pointed out with 46 comments,"I think your batting helmet wasIn 2021,Chinese astronomers reported in the journal Nature the area is 68 idealon backwards for that swing."and the classic "Don't drop the 47 unless I tell you to."location to build an astronomical observatory due to 69 (it)advantages of clear nightwith a half-smile.The boys learned not to take 48 too seriously,but to recognize themskies,stable atmospheric conditions,and a dry climate.and work on 49 bad habits.They learned that everybody gets a turn and 50To some extent the idea of preserving the night sky also goes beyond astronomicalsupporting.observation.In recent years.more people have realized light pollution 70 (affect)theWhen one quiet boy hit a home run for the first time,he was so 51 by hisphysical and psychological health of humans and animals and disturbs ecosystems.teammates lifting him onto their 52 that he burst into tears.Another boy,whose第四部分写作(共两节,满分35分)parents had just broken up.decided he'd sit on the bench for the53.Every time a第一节短文改错(共10小题:每小题1分,满分10分)player was54.the player sat next to the boy and put an arm around him.It was the假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中kind of 55 he needed at the moment.共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改Every new season began the same way,with Ron 56 each boy a nickname:增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词Thunder.Superman.Rocket.It was a way of 57 the family,of starting fresh,of being删除:把多余的词用斜线(八)划掉。part of a group that would 58 beside you.For 10 years Ron raised hundreds of boys on修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词」the 59 that they will do great things if you just give them a little 60 and a lot of注意:1.每处错误及其修改均仅限一词:practice time.2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。41.A.happyB.smartC.tirelessD.aimlessThe last annual sports of our school was held on 10th March.We decorated our school42.A.stood byB.showed offC.checked inD.passed bycampus and the surroundings of the playground in colorful paper.A air-filled gate was put43.A.coachB.joinC.beatD.manageup nicely to welcome the chief guests.Outside the playground.adequate seating44.A.cheered upB.picked upC.belonged toD.appealed to45.A.offeringarrangements were made for the inviting guests and guardians.A band was also hired makeB.shoutingC.readingD.sending46.A.clearB.strictC.absent-mindedthe sports attractive.The sports started exact at 9:30 am with the rising of the national flagD.light-hearted47.A.ballB.capC.interestand the flying of the pigeons.There were as many as thirty-four event including differentD.dream48.A.mistakesB.plansC.challengesD.accidentskinds of races and jumps.About two hundred students were participated in the events49.A.monitoringB.ignoringC.breakingD.followingAmong the events,sack race or three-legged race were very interesting and gave us the50.A.wantsB.deservesC.deniesD.forgetsgreater amusement.We observed the happiest day.第二节书面表达(满分25分)51.A.scaredB.embarrassedC.hurtD.affected52.A.handsB.shouldersC.bicyclesD.desks你校将举办英语演讲比赛,请以“Buying New Energy Vehicles:.Good or Bad Idea?”为53.A.sympathyB.gameC.newsD.departure题写一篇发言稿参赛,内容包括:54.A.replacedB.mentionedC.trained1.分析优势和不足:D.engaged55.A.answerB.identityC.respectD.family2.陈述自己的观点56.A.mailingB.lendingC.givingD.teaching注意:57.A.organizingB.greetingC.joiningD.strengthening1.词数100左右:58.A.standB.sitC.walkD.smile2.可以适当增加细节,以使行文连贯59.A.factB.moveC.missionD.philosophyBuying New Energy Vehicles:Good or Bad Idea?60.A.determinationB.protectionC.encouragementD.ambitionNowadays new energy vehicles have become a new option.第二节(共10小题:每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式。A local regulation has been approved in Qinghai Province 61 (protect)the nightsky in Lenghu.where China is building a world-class astronomy observation site.全国乙卷模拟英语试题(二)第7页(共8页)英语试题(二)第8页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    C20教育联盟2023年安徽省中考“最后一卷英语(试题卷)注意事项:1.本试卷共四部分,十大题,满分120分,考试时间为120分钟。2.本试卷包括“试题卷”和“答题卷”两部分。3.请务必在“答题卷”上答题,在“试题卷”上答题无效。4考试结束后,请将“试题卷”和“答题卷”一并交回。第一部分听力(共四大题,满分20分)I.短对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)你将听到五段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A,BC三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。)1.Which animal is mentioned in the conversation?BA)2.How do Tom and Penny keep in touch with each other now?A)3.Why does the woman ask the man not to smoke?A.Because she is ill.B.Because she dislikes smoking.C.Because smoking is not allowed here.()4.How is the weather now?C.Windy.A.Rainy.B.Sunny.()5.Where are the two speakers?A.In a restaurant.B.In the cinemaC.In a supermarket.Ⅱ.长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。听下面一段对话,回答第6至7小题。)6.What will Meimei do for her mother?C.Order some flowers.A.Make a cake.B.Buy a T-shirt.)7.What is the relationship between the speakers?C.Boss and secretary.A.Teacher and student.B.Brother and sister.听下面一段对话,回答第8至10小题。)8.What did Betty get as a prize last year?A.An English dictionary.B.A Chinese dictionary.C.An English-Chinese dictionary.)9.Who taught Betty to play the piano?C.Herself.A.A music teacher.B.Her aunt.()10.What day will the School Day Show be on?C.Sunday.A.Friday.B.Saturday.英语试题卷第1页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    "I think of it as a sport."says Anthony Huang,aged 16.He is a member of the New York Chinese61.How did Katie feel about her dad's getting married at the beginning of the story?Freemasons Athletic Club.Anthony performs as the lion's head.It can weigh 20 pounds.The lion danceA.Unhappy.B.Excited.C.Shocked.D.Agreeableis important to Anthony."This tradition really lifts me up,"he says.62.How did Katie's dad know that Katie had something on her mind?In the past,the lion dance was performed mostly by men.But it is different today.LionDanceMe isA.Katie shouted at her dad.B.Katie wouldn't get in the car with her dad.a lion dancing group in San Francisco,California.There are boys and girls on its team.They danceC.Katie didn't say much.D.Katie told her dad she was angry with him.together.63.What does the underlined word "she"refer to?"Anyone can take up the lion dance.You have to believe that you can do it,"says Amanda Tang-A.Katie.B.Megan.C.Katie's mother.D.Megan's motherLee,a 17-year-old girl.64.Which sentence in the passage lets the reader know that Katie would be happy?The lion dance will continue to evolve.But a team's sense of community will never change."WeA.I'm sorry,Dad.call it a family,"Amanda says,"it's really great,because we always have each other's backs."58.Why do people perform the lion dance?B.I have swimming practice tomorrowC.I do like Celia.A.To sell lion costumes.B.To wish for a lucky new year.C.To protect the lions in the wild.D.To show skills of playing the drum.D.Maybe having Celia as a stepmother wasn't going to be so bad after all.59.What does the underlined word "evolve"in the last paragraph probably mean?DA.Develop.B.Perform.C.Hold.D.Pass.Jane,a reporter,is collecting information for the local newspaper.She is interested in the following60.What can we infer from Amanda's words "We call it a family"?hings introduced in a magazine.A.They bring happiness to the family.B.They call lion dancing a family gameSmart SchoolbagC.They live together in a big family.D.They support each other like a family.Forget to pack the books you need into your schoolbag in the morning rush?A schoolboy aged 11 has invented a schoolbag.It tells you which books to pack.A small computerKatie's father was at the airport waiting to meet her.She was going to spend a week with him,andand a scanner(扫描装置)are fixed in the bag.As each book is put into the bag,it is checked by theusually she really enjoyed their visits.But this time was different:her dad was getting married,and Ka-scanner.If any book is missing,a message will be shown on the computer screen to remind you.tie wasn't at all sure if she liked the idea.Weather SweetsOn the way from the airport to her dad's house,Katie almost kept silent.Finally,her dad asked,Can you eat weather?“Do you want to talk about it,.Katie?”A university makes that happen.It uses a 3D printer to create sweets based on the weather informa-For a moment,Katie sat silently.Then she said,"I'm sorry,Dad.I just don't think I want you totion of a certain day.get married.”The shapes of the sweets are affected by wind speed.The colors of the sweets are decided by tem-“I thought you liked Celia,”Katie's dad saidperature.The sweets act as a weather record of the day when they are made."I do like Celia,"Katie answered,"it's not that at all.I just don't know if I want her for aSunrise Bedstepmother-that's totally different.It's hard for you to get up in the morning,isn't it?"It is really different,her dad agreed,"But I hope you'll get to like having Celia as a stepmother.She likes you a lot,you know,and I'll bet Megan will,too.'To help you get up,a company has created a "tool"-sunrise bed."Who's Megan?"Katie asked.She hadn't heard that name before.It wakes you up gently as a sunrise does.Lights built into the bed turn on and start to get brighter"She's Celia's daughter,her dad replied,"she is your age,actually,so maybe you'll even haveand brighter.When the lights are fully on,soft music will begin to play.It will be louder and louder un-something in common,.”til you turn it off.The company explains,"The gentle light tells your body that it is morning,so it stopsAfter dropping Katie's luggage()off at her dad's house,Katie and her dad went to meet Celiaproducing a chemical that helps you sleep."and Megan at a restaurant.They were going to have dinner together.When they got to the restaurant,65.What can the smart schoolbag do?Celia and Megan were already there.Celia introduced Megan to Katie.At first,Katie didn't know whatA.Help you repair computers.B.Tell you when to pack books.to say to Megan.But then,Megan said,"Mom,don't forget I have swimming practice tomorrow.'C.Teach you how to fix screens.D.Remind you of the missing books.“You like to swim?”Katie asked hopefully.66.What affect(s)the shapes of the weather sweets?“I love it..I'm on our school swimming team,”Megan answered excitedly,“Do you swim?”A.Colors.B.Wind speed.C.Temperature.D.3D printers"I love to swim,too."Katie said with a smile.Maybe having Celia as a stepmother wasn't going to67.Which of the following shows how a sunrise bed wakes you up?be so bad after all.A.lights on-→nusic on-→lights brighter-→nusic louder英语样卷试题卷(三)第3页(共4页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    本文是说明文。文章主要介绍了几家公司推出的新一代宇航服和单人飞船。32.B。理解具体信息。根据第一段中的it would still not produce spacesuits in time for a Moonlanding that was then planned for 2024(and now delayed to 2025).So...the agency is farmingout suit designing to the private sector可知,登月计划已由2024年推迟到2025年,但美国国家航空航天局恐怕很难研发出新宇航服,由于任务迫在眉睫,所以这项工作外包给了其他企业。33.D。理解具体信息。根据第二段中的Wearers of such a suit should be able to reach up andbend down,gestures that would be impossible in today's spacesuits可知,宇航员穿上Astro能够更加自如地活动。34.A。推断。根据最后一段中的the SPS,after all,,has yet to prove itself可知,作者认为这款单人飞船还需时日来验证其适用性。35.A。理解主旨要义,根据文章首段中的Most systems in spacesuits used today were designedin the early 198Os,giving plenty of time for their limitations to become apparent可知,现在的宇航服所用的大多数系统都是上世纪80年代初设计的,经过这么长的时间,它们的缺陷都已经暴露了出来;再结合下文中提到的几家公司设计的宇航服和单人飞船可知,A项内容作为标题更加贴切,showing their age意为“显得陈旧”,呼应文章首段。第二节主题语境:人与社会一一艺术本文是说明文。文章主要就如何创作连环漫画做了简要介绍。36.E。根据本段小标题Get inspired和设空处前的The first step to coming up with a comic is toread other comics可知,创作漫画的第一步是多看其他漫画并从中获得灵感,这是了解漫画语言的好方法。E项中的It指代to read other comics。37.C。根据设空处前的Think about what you want to draw.Use a sketchbook to doodle yourcharacters first可知,作者建议先要想想你想画什么,C项中的animals和people与之相呼应。38.G。根据设空处前的Main characters often have something they really want可知,G项内容通过举例对前面的内容进行说明。此外,G项中的desire与设空处前的want构成同义复现。39.A。根据本段中的Your comic may better reveal.if you add words.You could add a textbubble above a character可知,图文结合也很重要,故A项内容作为本段小标题最合适。40.D。根据设空处后的“Have fun!”says Lerner可知,这是对D项(创作最重要的是什么)内容的回答。语言知识运用第一节主题语境:人与自我一一生活与学本文是说明文。孩子们压力大怎么办?专家建议:让他们参与烹饪有助于身心健康。41.D。根据unfortunately和后面的调查结果可知,不幸的是,许多孩子都在苦苦挣扎。下文中的struggling with anxiety or depression也是提示。42.B。43.C。根据one in seven kids is diagnosed with some form of mental health condition和anxiety可知,令人惊讶的是,每七个孩子中就有一个被诊断出患有某种形式的心理健康问题,包括焦虑和抑郁。44.A。45.D。46.B。根据children are growing up in a very different world than their parents did和Expectations.well at school...after--school activities可知,如今孩子们的成长环境和以前大不相同,家长对他们在学校的出色表现和均衡课后活动的期望都很高。47.A。根据often with both parents working可知,父母都工作,日常生活有时真的很忙。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    ()44.A.differentB.boredC.illD.busy()45.A.momentB.successC.changeD.deal()46.A.refusedB.agreedC.restedD.listened()47.A.hopeB.turnC.dutyD.result()48.A.hand overB.clean upC.put awayD.pick up()49.A.simplifyingB.repeatingC.recordingD.beginning()50.A.InterestedB.EmbarrassedC.ConfusedD.Inspired()51.A.tiredB.nervousC.amazedD.curious()52.A.aloneB.sensitiveC.disappointedD.afraid)53.A.kindnessB.patienceC.honestyD.calmness()54.A.relaxedB.annoyedC.doubtfulD.reliable()55.A.supportedB.expectedC.missedD.organized第二节(共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Growing up,I was always surrounded by music.The music included not just the 1990s children's favouriteslike Don Spencer and The Wiggles,56 everything from ABBA to Ella Fitzgerald.Long car trips were always spent 57 (try)to give my younger sister and me a "musical 58(educate)".We'd listen to full collections of The Beatles,while my father talked from the driver's seat abouthow revolutionary(they were for the development of pop music.He'd recall 59 first time he heardeach song,and how old he was when he 60 (get)his first record.He would tell us that he and Mum wouldargue over 61 were "the Fab Four"-ABBA or The Beatles...There was so much to learn from each song if Ijust listened.The 62 (old)I get,the more I want to hold onto these memories.I want to capture()the stories63 (tell)by my father,the dance moves of my mother,my own musical growth...I want to recall them when my parents are no longer with me and share them with my children when they'reold enough 64 (understand).That's why I've started keeping a list of these "memory songs"in a Spotifyplaylist.Every time one springs to mind,I add it to the playlist.I know one day I'll listen back,65 (hopeful)recalling every story connected to each song.56.57.58.59.60.61.62.63.64.第三节单词拼写(共10小题;每小题0.5分,满分5分)66.The forest's different levels support an unbelievable不同种类)of wildlife.67.Luckily,many people came to help,food and clothes to charities.68.My eyes wereto the little screen whenever I walked down the street,had dinner with friends orlay in bed at night.69.Now,we scientists take it for that it is perfectly possible to live and not know.70.When we are in low spirits,we may cry out for things that give us comfort and a sense of().71.Yes,the Beatles's music has)me throughout my life.72.Everyday subject matter was the main rocus of their works,as o to the history paintings that hadtraditionally dominated European art.73.Painted on a five-metre-long silk scroll,it offers an important i into life in China in the 12th century.74.Third,if you are still struggling to interpret the meaning of a poem even with much painstaking effort,justhave some_S耐心).75.With striking imagination in expressions like "scaring dwellers on high",this early poem already displayedsigns of a romantic style,which was later to_(是…的特征)Li Bai's poetry.英语A卷第7页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    筝,因此他和朋友们不知道该干什么,故用what。2.C根据本句中的his mouth is small too可知,他的鼻5.A考查介词。句意:他们都很担心它,然后Bil向他子是小的。爸爸求助。“担心某事”用固定短语worry about sth.。3.A句意:他现在穿着一件蓝色的T恤衫。介词in后6.B考查副词。句意:他爸爸想把风筝从树上取下来。面加服装意为“穿着”。根据句意可知,dowm表示“下来”。4.C根据下文中的When he eats fish可知,他很喜欢吃7.D考查连词。他爸爸无法把风筝从树上拿下来与Bi1鱼肉。fish意为“鱼肉”。要求他为自己做一个新风筝两者之间为因果关系,故用5.D根据下文中的“Mum,they are for you.”可知,S0表示“因此”。Henry吃鱼肉时,妈妈总会把鱼头切掉然后吃掉。8.B考查代词。句意:因此Bil叫他做一个新的给他。6.A根据下文中的at the party可知,在晚上家中有一for为介词,后面应接宾格,故排除A项和C项,且根据句场生日聚会。party意为“聚会;派对”。意可知用him。7.B句意:我父母的一些朋友、我的叔叔和我的阿姨全9.A考查冠词。根据语境可知,应用the特指“新风筝”。部都在聚会上。all意为“全部”,范围是三者或三者以上10.D考查动词不定式。句意:他感谢他爸爸为他做的的人或事物。风筝,然后出去和他的朋友们玩了。本句用动词不定式to&.C根据下文中的“Henry,here is the fish.”可知,这句play表示目的,出去的目的就是和朋友们玩。话应是叔叔说的具体内容。选词填空9.B根据下文的Henry让妈妈吃鱼头可知,他把鱼头切本文主要讲述了作者喜欢听音乐和上音乐课以及音掉,然后把鱼头放进了一个碗中。“put..into..”意为乐给作者带来的好处。“把…放进…”。1.think 2.listening 3.our 4.classes5.inl0.A上文提到了每次Henry吃鱼肉时,妈妈总会把鱼6.has 7.teaches 8.but 9.me 10.good头切掉然后吃掉;再根据上文中的“Mum,they are for组合训练8you.”可推知,Henry以为妈妈喜欢吃鱼头。阅读理解答案速递A完形填空1~5BCACD6~10ABCBA这是一个由Alice Green代接电话的记录,告知来电[A]DACCA[B]BADCA阅读理解者、来电时间以及来电原因。「C]BCBDA1,D细节理解题。根据所给信息中的最后一行句子还原1~5CAEGD“Received by:Alice Green'”可知,这个电话信息是由Alice补全对话1~5CAEGBGreen接听并记录下来的。(选择型)2.A细节理解题。根据所给信息中的“He wants to完形填空know what time you will meet him at the school gate..."因为“我”的弟弟Henry喜欢吃鱼肉,所以每次妈妈都可知,David和Peter两人相约在学校门口会面。会自己吃掉鱼头。在Henry的生日聚会上,Henry把鱼3.C细节理解题。根据所给信息中的“..where to visit头切掉,放进一个碗中。然后他递给妈妈说:“妈妈,这些tomorrow morning”可知,David和Peter两人想要在星期是给你的。你喜欢吃鱼头,对吗?”六早上一起去参观某个地方。1.B根据下文提到的他的头发、眼睛、鼻子和嘴巴等可4.C细节理解题。根据所给信息可知,Peter可以拨打知,此处是询问他的外貌。(245)585-7749给David回个电话。16

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    本文是新闻报道。科学家发现珊瑚礁被塑料包围,在其中生活的鱼类也受到了威胁。科学家呼吁政府出台法规禁止一次性塑料的使用并且改进垃圾收集工作。32.C。理解具体信息。根据前两段内容可知,Pinheiro在潜水时发现了珊瑚礁及生活在其中的鱼类面临的塑料污染问题,这让他忧心仲忡。第二段中Pinheiro所说的It'ssad和It's super,super sad反映出了他的心情。33.B。理解具体信息。根据第五段中的In harder to reach places,the team used videorecorders fixed on underwater vehicles可知,在较难到达的水域,研究人员在水下交通工具上安装了摄像机。34.B。理解文章结构。文章倒数第二段内容承接上文中的governments need rules that reducesingle -use plastic and improve trash collection.And he stresses the importance of working withand supporting communities dependent on fishing,列举了一些在解决塑料污染方面做得比较成功的例子,比如加利福尼亚禁止一次性塑料袋的使用,有的国家倡导生产可降解材料等。35.A。理解主旨要义。文章第一段开门见山,点明了主题plastic一lots of it covering thecoral reef where the fish were living,之后的内容均围绕该主题展开,最后落脚点在“针对这一问题,我们该怎么做”。因此A项可以概括文章的主要内容。【补充说明】Iion's share:最大的一份第二节主题语境:人与自我一一生活与学本文是说明文。文章就如何培养孩子的阅读惯提出了几点建议。36.E。本段引出文章的主题,设空处应为文章的主旨句,故选E项,统领下文。E项中的build good reading habits Reading time...a favorite pastime and hobby from childhoodonwards呼应。37.F。作者在本部分给出的建议是将阅读融入日常生活,设空处所在段落为举例说明。「项起到总结的作用,指出阅读不只是看书,生活中随处可以阅读。F项中的everywhere aroundus与小标题中的daily life以及本部分中的store、around the block和on the street相照应。38.B。上文指出每天抽出20分钟时间阅读,此处作者针对“没有时间阅读”进行了驳斥一一时间是可以挤出来的。B项符合语境,是对上句的解释。39.D。作者在本部分给出的建议是选择合适的书籍,“合适”可以指两个方面:年龄和兴趣。D项强调了选择合适书籍的重要性,其中的right与本部分中的appropriate同义。40.A。根据下文中的question the stories they read可知,作者建议要让孩子带着疑问读书,A项Ask questions about the book可以概括本部分的内容,适合作该部分的小标题。语言运用第一节主题语境:人与社会一一社会服务与人际沟通本文是记叙文。看到作者身体消瘦,饭店员工微笑着给作者多盛了一点饭。41.A。根据本句中的a serious disease、lost my job和unhappy可知,那时候作者患有严重的疾病,丢掉了工作,因此他应是感到愁苦而无望。42.D。根据本句中的puts those items onto your plate及下段中的placed a little...serving ofthe main dish on my plate可知,操作台后面的人是饭店的员工,负责盛饭。serving(供一个人吃的)一份食物。43.B。根据上段中的The restaurant lets you choose the food items可知,作者告诉那名员工他想要哪些食物。44.C。45.D。根据本段末的a little bit more及下段内容可知,那名员工多给了作者一点主

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    M:Going green is everybody's duty,I think.W:So from now on,our family should bring our own bag to the grocery store instead of using plastic bags.M:I can't agree more.W:What else are people you know doing to“go green'”?M:Our neighbor bought an electric car.He saves a lot of money.Our company has funded a project to build twowindmills.W:Really?That sounds great.Text 8M:Well,do you have anything planned for this Saturday?W:Er,I'm kind of busy.Why do you ask?M:I was wondering if we could get together and do something,like going to a concert or taking a walk by the lake.W:I'd love to,but I'm really busy this weekend.I have promised to help with the cleaning of the house at 10:30 in themorning.And then,I have an appointment with the dentist at 12:30 pm.M:How about after the dentist's appointment?W:Then,I'll have to meet Jim at 4:30 pm to help him with the science project due on Monday morning.M:OK,then,maybe some other time.Don't push yourself too much.Just take it easy,and enjoy your life.W:All right.Thanks a lot.Text 9W:Hi,James.How's your research project going?M:To be honest,I'm a bit confused.W:Well,you'd better focus on your question first;otherwise you'll have too much to read and you won't be able toselect key arguments.M:How can I do that?W:Start with the general topic and keep asking questions until you've narrowed the topic down to one particular area.Then,make a list of reading.It should be related to the question.M:And then start reading?W:Sure.Remember to make notes when you read,or you won't keep track of different ideas.M:I think that's my main problem-I don't remember where I've read the ideas so I can't find them again later.W:It's a common problem among students.You should spend more time arranging the material into some kind of systemreadly for further analysis.TARM:That's a great help.Thank you very much.W:You're welcome.Text 10W:Hi,everyone!On behalf of Sunshine Island Tours,let me welcome you all to the island.We'd like to thankyou for choosing our exciting one-day round-the-island tour.My name's Ella and I'll be your guide.We'll be picking you up from your hotel at seven o'clock tomorrow morning.Then we'll drive around the south ofthe island.Our first stop is Pigeon Point,where there is a beautiful view of the water below.And then we'll visit a smallice-cream factory,where you can see our delicious island ice-cream being made.And we'll stop for a typical Caribbeanlunch at a nice seaside cafe.After lunch,we'll head north,stopping at a beach.So you need to take your swimsuit,towel and sunscreen.And finally we'll go to a local shop,where you can buy some souvenirs.OK.Are there any questions?—2一

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    姐姐的婚礼。41.D。根据下文的dancing around the house可知,听到姐姐结婚的消息,Haniya开心地在房间里跳舞。on cloud nine表示"非常高兴或快乐”。as busy as a bee表示"非常忙碌”。as free as wind表示"像风一样自由”。green with envy表示"非常嫉妒或羡慕”。42.B。根据下文的it was now scheduled for the same week as her exams可知,Haniya姐姐的婚期被改到和她的考试同一周了。43.A。根据下文的before the wedding day和The family's house was full of guestsIn contrast,Haniya stayed in a room...studying,以及prioritizing her studies可知,Haniya的父母建议她在姐姐结婚之前全身心投入到考试准备中。44.D。45.B。根据文中的She eagerly looked forward to her sister's wedding,whilethe coming exams weighed heavily on her可知,Haniya内心很焦灼,一方面期待姐姐的婚礼,另一方面又因为即将到来的考试感到压力山大。while是解题关键。46.C。47.A。48.B。根据文中的.miss shopping for clothes with her family anddinners at her relatives'homes due to her.to studying和下文的prioritizing herstudies可知,Haniya呆在房间里学,周围都是书。她牺牲了和家人一起购物的机会,也没去亲戚家吃饭,这让Haniya感到伤心。49.A。根据上文的As the exams drew nearer,Haniya's anxiety grew可知,Haniya怀疑自己能不能同时应付姐姐的婚礼和自己的考试。50.D。5l.A。根据下文的she excelled in her exams and wholeheartedly enjoyed hersister's wedding可知,关键性的一周到来时,事情变得井然有序,Haniya可以很好地衡好姐姐的婚礼和自己的考试。fall into place表示"理出头绪,明朗化”。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    听第8段材料,回答第11至13题。④11-13ACB16-17AB11.Why did the woman congratulate the man?16.What do we know about A Brief History ofA.He won the marathon.Humankind?B.He joined a jogging club.A.It can only be used in the library.C.He lost weight successfullyB.It must be returned in a few days.12.How does the man think of the marathon?C.It can only be borrowed by teachers.A.Easy.B.Relaxing.C.Challenging.17.How will the woman go to the reserve room?13.What might be the woman?A.By lift.B.On foot.C.By car.A.A sports player.B.A reporter.C.Ajudge.⑧Text 8Text 9W:Congratulations,Mr Brown.(11)Could I askyou some questions?(13)W:Good morning,Mr Miller.My history teacherasked me to read a book called A Brief HistoryM:Yes,go ahead.of Humankind.According to the database,theW:I heard that you did a lot of sports.Are you aprofessional marathoner?book is in the library.But I haven't been able tofind it.(14)M:No,I'm not.But I am a sports fan and exerciseevery day.M:Let me see.Oh yes.Your professor has placedW:Why did you choose to run marathons?Manythis book on reserve.That means you can't findpeople don't think it's easy to stick to it.it on the shelves in its usual place.(14)(15)M:Well,it was hard at first.But I like to challenge>W:I'm sorry.I still don't understand what youmean by "on reserve".myself.(12)W:So how did you prepare for this year'smarathon?M:When a book is on reserve,a student can goM:I had run for about 2 hours every day for ato the reserve room and ask the librarian forthe book.(15)Then the student can have theyear.W:Sounds amazing.No wonder you're this year'sbook for a few hours,but he or she must readmarathon winner.(11)As a sports fan,whatit in the library during that time.(16)Thatother sports do you do?way,the book stays in the library and all theM:I also like jogging and boxing in my free time.students can read it.③W:Wow,you also do boxing.Why do you likethat?W:OK.Thank you,Mr Miller.By the way,M:Because it is good for many things,how can I go to the reserve room?especially for breathing.And it's also veryM:It's on the fourth floor,between therelaxing.reading room and the study room.You'dW:But jogging isn't very relaxing,is it?better go up by the stairs,as the lift is underM:No,it isn't.But it's a great way to loserepair.(17)weight.W:I see.Thank you again.W:I see.Thanks for your answers.(13)M:You're welcome.M:You're welcome.听第9段材料,回答第14至17题。听第10段材料,回答第18至20题。18-20BCA14-15CB18.Who make fun of the speaker?A.His neighbors.B.His classmates.14.Who is the woman probably talking to?C.His coworkers.A.A classmate.19.Why does the speaker often go to the hospital?B.A professor.A.To study medicine.C.A librarian.B.To cure his headache.15.Where is the history book?C.To have a body check-up.A.In the study room.20.What does the speaker decide to do in theB.In the reserve room.future?C.In the reading room.A.Become a doctor.B.Study physicsC.Join a football team.6

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    15,What attracts the guests most? A.The ice buildings. B.The drinks. C.The weddings.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Japan is particularly easily affected by natural disasters be- cause of its climate and topography(地形),and it has experi- enced many earthquakes,typhoons,and other types of disasters. A number of factors contribute to the high incidence of natu- ral disasters in Japan.First,the country faces extreme climatic changes,such as seasonal storms and typhoons,as well as heavy snowfall on the Sea of Japan.Second,Japan's topography is rug ged(崎岖不的).Third,Japan is located in the Pacific earth quake belt and is frequently struck by earthquakes.And fourth, Japan is located in the circum-Pacific zone,in which almost all the volcanoes of the world are concentrated,and has 83 active volcanoes-one-tenth of the world total.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【答案】 Dear Jack, I am writing to ask for your help.I was going to organize a am money-raising project for poor students.However,I am at a loss how to start.I don't know what types of people are most likely to donate to.Is it a good idea to visiting local business visit people?Besides,which is the best way to let the public know what your ideas?Last but not least,how can I guarantee that the mon- my ey raising will be sent to the students who really needs it? raised need

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    V.26-30 CADBC 31-35 CABDBVI.36-40 CGEDAVII.41-4


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    V.26-30 CADBC 31-35 CABDBVI.36-40 CGEDAVII.41-45 ACBBC 46-50 CAADC 51-55 ABBDCVII.56.languages 57.mo


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    26.【参考答案】C【对应考点】推理判断题。【试题分析】Katie是Richard收养的孙女,玻璃雪球及其底下刻着的日期不是她的生日,而是收养的日期。且根据倒数第二段“The globe was to


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    Thousands of other plastic products-like bottles for water or soda or bags of snacks-aren'tcovered b


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    Thousands of other plastic products-like b


  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    can browse existing prompts for different genres,such as horror and adventure.Acreative prompt can e


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    <


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    高二英语上学期总复(四)参考答案及部分解析参考答案1-5 ABCBC6-10 DABDC11-15 CDCBA16-20 EBCAF 21-25 ABDCB26-30 DCADB31-35 DCAC


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    resources covering all major school subjects.Th


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    Thousands of other plastic products-like b


  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    米油(1九年级新目标(AHW本期责编:工静编审:李朝杰Quided Writing对:贾盼美编:武海鹏(2021-2022)第6期介绍一顶新发月写作任务(Section B3a&3b))句型L It


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    she has gothang of her smart phone.To his delight,she can video me on WeChat without being helped.Sh


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    Eating healthier may be as simple as not going to the grocery store,one study revealed.When people s


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    26.【参考答案】C【对应考点】推理判断题。【试题分析】Katie是Richard收养的孙女,玻璃雪球及其底下刻着的日期不是她的生日,而是收养的日期。且根据倒数第二段“The globe was to


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    B.They have to adapt to the local environment. C.They are better than those in western countries. D.


  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    V.26-30 CADBC 31-35 CABDBVI.36-40 CGEDAVII.41-45 ACBBC 46-50 CAADC 51-55 ABBDCVII.56.languages 57.mo


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    41~45 CABCD 46~50 DCBAB 51~55 CDABD 56~60 ACBDA完形填空:本文是一篇记叙文。文章讲述了作者和哥哥开车走错了路,却在途中偶然帮助一个陌生人的故事。41.C【


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    can browse existing prompts for different genres,such as horror and adventure.Acreative prompt can e


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    米油(1九年级新目标(AHW本期责编:工静编审:李朝杰Quided Writing对:贾盼美编:武海鹏(2021-2022)第6期介绍一顶新发月写作任务(Section B3a&3b))句型L It


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1


  • ‹‹ 11 ››
扫码二维码