During my years teaching communication courses at East Carolina University and College of Charleston,I gotto hear many incredible true-life stories through students'presentations.Stories that stick out in my mind include ayoung man's sharing his experience of being falsely diagnosed with a fatal illness,another who failed repeatedly totry out for the baseball team before getting into a game he enjoys much more-golf,and so on.So manyunforgettable stories:so much wisdomBut one story really stands out in my mind to illustrate our incredible power.Here's what happened to thisyoung girl,Suzy.One Christmas Suzy had her heart set on getting a new Barbie.But not just any Barbie,it was one where shecould cut her hair.At least the doll came with scissors.It was the last gift that little seven-year-old Suzy opened,and she felt pure delight.Barbie's hair went from hip length,to waist length,to long layers to irregular,to shoulderlength,to pixie(小精灵)short..finally ending with a total buzz cut(圆寸)Everything's ready and the logical thing to do next was of course for Suzy to cut her own hair.She cut layersand more layers and couldn't wait to show her parents and classLittle Suzy had a hard time understanding why her mother wanted to take her to a beauty salon to"fix"herhair style.But Suzy firmly believed everyone at school would be so envious of her design concept and skill.Herfriends would turn green with envy.Absolutely,her complete and unquestioned confidence in her appearancecaused other people to see her beautyThat story was told 12 years after the fact and Suzy still has pictures of that haircut.She would never cut herhair again,but she cherishes that memory of boundless self-value.Confidence is like a muscle that you exercise.You decide to be more confident,to choose the positiveperformance,to take care of yourself,and the feeling of confidence comes to you after that.We all have had thatlevel of confidence at times,but where is it when you need it?4.What's the purpose of the first paragraph?A.To introduce the author's background.B.To tell some incredible stories.C.To summarize the main idea of the articleD.To pave the way for the following.5.The reason why Suzy wants the Barbie is thatA.she will make a comparisonB.she would like to practice hair cuttingC.she feel like showing off her collectionD.she wants to give her classmates a surprise6.Which of the following words best describes Suzy?A.DeterminedB.Absurd.C.Sympathetic.D.Aggressive.7.What is the best title for the passage?
2L.D.细节理解题。根据What can I write about?年分的The40,E。根据上下文可,本段讲的是同时处理多务会有危short story on the险,此处所填句子和义后句子分利从码方面来提供论据于车时使用套的主题是“春日手机很危隆,隆此之外,走路时使用手机也余分教走路者的准常力,22.B.细节理解题。根据Who can enter the competition?杯分导车的发生,故项The short story competition is open to all children aged 11-16 who语言知识运用e based in the UK可读个比寒面向基周1川至16岁的孩子,第一节23.D。加节理解题根How do I enter?邮分内客可知,邮件里本文的语篇类型是记叙文,上题语境为人与社会。本文主要讲须包括参赛作品、作品题目、作品字数、姓名、地址以及父丹一方患有色育的乔纳森在人们的热心助下,拥有了自己的专属色育联系电话,故正确答案为D镜4l.D,根据文章第一段severely colorblind student可知,乔本文的语篇类型是记叙文】森患有严重的色育难史上最可怕的残病之一。直到18世纪木,英国一名乡材医生才找到42.C。根据上下文可知,在学校里学色育在的相关内客时,校时抗天花的方法。长孩子们发色眼24.C。幅节理解题。根据文章拿第二段中的During the outbreak43.B。根据文章第一段after his headmaster gave him a pair ofof smallpox,milkmaids'families would fall ill,while the milkmaidshemsel小es,if they had had cowpox,.were spared可知,感染过年雅病44,A乔纳上眼镜后,第一次感到了色彩,他肯定非常动special glasses可知的济奶工不会大花45,A钠原的激动现止老师也金到了感,他拥抱了乔纳2S.D.细节理解题。很据文章第三段中的He extracted secretions46,C。美键词so提承乔钠森的妈妈和老师了同样的动作,根Afrom an infected milkmaid and put them intweck later,the boy fell ill可知,把从感牛D2身上报取的据上勾tive Jonathan a hug?可知,地也次上色育镜分法物注入八岁男ames Phipps的体内一调后,B,根据堂后video on social media可知,乔纳在的妈妈将26B。推理判断题。据第三段ennert的得的预期效果可知,Jecr微这些实的的是为证实人体接种9B。下文提到有非常多的人愿龙助乔纳在。此处指他们深深对对抗天花有地被。文章标题题。文章第一段中的Agreat medical0D桃空ad的并列kd可知,此处用修饰oughvas not achieved until the end of threated the world's first vaccine,.点明全文主,B项适帮助乔的森的据下文53hi0npai以及结合上下文分折知,人们希钠o far the caign has raised more than52,A、太文的语篇类型是说明文题语境为人与杜会。父母与子女之间难免会有争:但有的净有积的南13.000可知28,D。细节理解题。根据文章第二载中的Such arguments are文可知,集来的质金用于购买色育镜actually露及语境可加,机构将集到的资金用来us可,这样的争可以田iew地prD的不点,孩子身受益教会孩子如何的目是350美元节理解题。根据Ale的研究可知,能和父母进行强有看到色衫时的反应使KimRsen意识到一些我们当作里当然的东马其实是多么重要国颗从上一段的肉,花52D58B。根据上文可知,Kim Rosen为此乔纳年所分享的美好所描的与父的不同,他们不会自信地拒能,而是更容易顺从,由此推的内客可知anie Smith说自己看到乔纳森的视频后,流下了最主斯语境为人与自然。本文主要介绍可能是公圆的来来,这一看似非农业的空间可以生文的语篇类型是记叙文,主题语境为人与自然。一对夫妇几十供人们金用的产年间在夏天利用8周的时间不间断观测红海龟的活动,他们的观剂为C。推理判断题。根据第二段的内客可知,本段中Joshua保护海龟出了重大ed考查非谓语动词。此处experience的过去分调形式2eun新释到据文幸第三中的Tec用作形客,调修,表示“有经验的2的子开发物现以前有过先f for。n eunert savs以及一战和二战期62.looking。考查非谓语动词。此处动词短语lo0kfor和其逻辑主语1 he couple之间是主动关系,故用look的-ing形式作目的状语34,C。细节理解题。根据第四段介绍的在美国西雅图、法国勒阿3.oy。考查非训语动词。此处用ay的动词不定式形式作目的弗尔以及中国沈阳的几处可食用景现可知,文中都提到了这些可食用秋语量现生产出的产品是免货送人的4.accurately。考壹制词。此处用accurate的制词形式修饰训语35.D推理判断题。公圆原本不是农围,但却能产出供人们食用动词record的农产品,由光可推斯,这一看非农业的空间可以生产一部分供人65.which。.考查关系代词。北处which引非很制性定语从句,指代先行the physical conditions of the turtles as well as their nestingime and place,which在从句中作主语。本文的语篇类型是说明文,主题语境为人与自我。本文闻述了可6,。考查冠词。此处句意为”一个长期的虹海龟研究项目“,表泛指,故填不定冠词a时处理多项任务的几个外,北处所填句子起到承上启下的作用,下面67,ongest,考查形客词的最高似。根据语意及空前的he world's几段就介绍了同时处理多项任务的端可知,此处填l0ng的最高饭形式,意为“这一成果丰硕的项目始于1968根据本段的首句可知,同时处理多项任务会施慢你的速年,使其成为世界上持续时间最长的海龟研完项目”项“同时处理多项任务并不节省时间“与此相68.protection,考查名词。此处所填单词在句中作介词or的宾度,故G8.A。根据下文可知,本段讲的是同时处理多项任务会使人化语,故填protect的名词形式69.unless。考查连。此处句意为:如果不采取当的施,它错,故选A可39.B。根据空前的1vsieal act of multitasking们中的许多海龟将会被杀死。故填n心ss写引导条件状添从司语态和un引导约从向中hat causes stresyou studied的上语是故用被动语态:条件秋语从句中的while watching matches on T”理多项任务的结果也会帝来谓语动词常用一现在时表示将来,且从句主语为measur©s,放用压力,空后考沈没考好的例子就是其中一种果般现在时的被功语态。
eu).ificancen.有观祭力的;敏锐的;严重的;深刻的around)and light-headed.1很可能ehow9.I cut a length of(a strong thread madeadv.(it is likof several threads twisted together,used forn.学院;学会;学术团体;院校tying or fastening things)to tie up the package.2.只有在vi.&vt.鼓掌欢迎;赞赏10.The use of nuclear weapons is a(n)才继名(very unpleasant and often frightening,worrying,(参考答案见下期A2版)Unit 3,Book 8仲入,一心投入2.谈论,言论,评述;谈论,评论,说起泽堂I.1.Occasionally 2.innocent3.abrupt4.P4.convenient3.谴责,使…处于不幸(不愉快)的状态5.caution6.freezing7.bear8.extensionh4.妥协,折衷5.俯视,忽视,不理会Ⅱ.1.up2.about3.through6.fade7.hesitate;hesitation4.on5.backV.1.i8.(见解或判断上)错误的,不正确的;mistakeIlI.1.distinguished himself4.about the wholeKey phrases2.now and then 3.dived intoUnit 44.set out5.set about1.1.1.结识,与…相见2.一般来说IV.1.Only after I went to Tibet in person did I realize3.in terms of...4.show...in5.再一次how beautiful it is.6.需要…7.fade out8.pass...off as...2.David didn't attend my birthday party lastKey structuresweekend,nor did he tell me the reason.1.What if2.great importance3.Whenever I see this kind of flower,I will
Frost讲述了关于战争时期Anikwa和James的友谊的故事。22.B【解析】细节理解题。根据第三本书Green的介绍中第二句和第三句可知,作者LauraVaccaro Seeger表达了对一种简单的颜色可以被细分为许多不同种类这件事的敬意。23.B【解析】细节理解题。根据文中四本书的介绍可知,这四本书都属于儿童读物。24~27 CAADB篇:本文是记叙文,讲述了Williams因深受母亲影响而喜爱读书的故事。为了让更多的人爱上读书,Williams启动了捐赠图书的项目。24.C【解析】细节理解题。根据第二段最后一句可知,Williams意识到很多孩子没有足够的书可以阅读。25.A【解析】细节理解题。根据第五段最后一句可知,Williams也在当地的监狱为囚犯创办了一个读书俱乐部。26.A【解析】词义猜测题。根据最后一段第二句可知,Willians已经以“Book Lady”而闻名。27.D【解析】推理判断题。Williams捐赠了很多书,让很多人爱上读书。这一举动体现了她的大方,而且她的做法也是有影响力的。28~31 DCBCC篇:本文是说明文,主要介绍了“僵尸火”的由来并向人们警示近年来它可能会带来的消极影响。28.D【解析】细节理解题。由第二段第三句可知,以北方富含碳的泥炭和土壤为燃料,这些隐藏的火在冬季缓慢蔓延,蔓延距离不到500米29.C【解析】推理判断题。由第三段最后一句可知,近年来,新的“僵尸火”的喷发的次数和往年的已经越来越接近。30.B【解析】推理判断题。由最后一段最后两句话可知,更多的火会释放出大量的温室气体,导致又一轮的气候变暖,以及更大风险的火灾。31.C【解析】主旨大意题。文章主要介绍了“僵尸火”的由来以及近年来它可能会带来的消极影响。32~36 FEAGC七选五:本文是说明文,主要介绍了防止久坐的一些妙招。32.F【解析】F项“它正在摧毁我们的身心健康”,承接上文久坐的现实情况,也衔接下句“因此运动专家要求这种状况必须改变”。33.E【解析】E选项“但是五分钟的锻炼也比根本不锻炼要好”是对上句观点的否定。34.A【解析】A选项“确定你十分了解自己”是标题句,本段内容都是围绕着该标题句展开的。35.G【解析】G选项“尽量想一些可能的办法让你开始或者坚持下去”从正面对前两个例子进行了总结,并且下一句就列举了正面的例子。36.C【解析】C选项“所有这些步子都会有帮助”总结了本段中举的例子,即少用电梯,在房间踱步,利用开会的间隙走动。【高一英语·参考答案第6页(共7页)】·22-11-218A·
7.What may the woman wear?A.Tight top.B.Purple jeans.C.Something comfortable听第7段材料,回答第8、9题。8.Where does the conversation take place?C.At a computer lab.A.At home.B.On the phone.9.What will the man do next?A.Set the alarm clock.B.Dial the number.C.Wait for the woman's call.听第8段材料,回答第10至12题。10.What does the man want to do?A.Change his phone.B.Install a phone.C.Repair his phone.11.When was the man born?A.In1960.B.In1966..smodt loC.In1980.12.How does the man like the service?A.Disappointing.B.Satisfying.C.Just so-so.听第9段材料,回答第13至16题。13.Where does the woman come from?A.Brittany.B.ParisC.Princeton.14.What does the woman like most?A.Reading.B.Surfing.g toC.Swimming.15.Why does the woman live near Paris?A.She loves living in a big city.B.Her parents live there.C.Her job is near Paris.idg6人,S16.What is the woman doing?boroiolA.A.Having an interview.B.Having a survey.听第10段材料,回答第17至20题。C.Having a test.17.Who is probably making the speech?A.A pilot.B.A ticket agent.18.What is the destination of the flight?C.An airport announcer.A.Atlanta.B.Miami.19.What has been changed?C.Caracas.A.The flight number.B.The gate number.20.At what time will the passengers board?C.The arrival time.A.About 8:45.B.About 9:00.C.About 9 15.【2022高考模拟卷·英语卷(一)第2页(共8页)QG】XTHD
54.A.slip intoB.refer toC.look throughD.look into55.A.spaceB.energyC.timeD.money56.A.missB.purchaseC.fetchD.appreciate57.A.InsteadB.In factC.HoweverD.In short58.A.difficultyB.differenceC.pressureD.success59.A.lostB.availableC.goneD.affordable60.A.authorsB.ownersC.addictsD.librarians第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Growing up in a household in Oxford,British gourmet Fuchsia Duniop dreamed of becominga cook when she was little.However,her dream did not start to materialize 61 she came toChengdu in 1994,when she began learning local cooking skills at an institute."The greatestthing about Chinese food is that you can eat food both really mouth-watering and 62(incredible)healthy,"Dunlop says.Always keeping a notebook on hand wherever she went,she wrote down the recipes of thedishes she tasted.63 (base)on her knowledge of Sichuan crisine,Dunlop's first book,Sichuan Cookery,which was recognized 64 "one of the top 10 cookbooks of all time",cameout in 2001.Since then,she 65 publish)four books about Sichuan cuisine,and one aboutrecipes from Jiangnan,called Land of Fish and Rice,66 the whole approach to ingredients,seasoning,cooking and tradition was so moving and impressive to her.67 (understand)the context of the food more precisely,Dunlop started reading Chineseclassics like The Dream of the Red Chamber,which contained a detailed 68 (deseribe)ofdishes eaien by literati(文人学士)and noble families in ancient China.When69(introduce)food in the book,besides tracing the history of the dishes,she also tells stories likehow Su Dongpo invented Dongpo Pork in the 11th century,or quotes his poem that praisesseabass."It's like trying to paint a picture of the region and show 70(it)many different sides,from the banquet to the street food,"she says.英语试题第11页(共12页)
第三部分写作第一节One possible version:NoticeOur school is to start an English debate team,which aims to improve us students'spokenEnglish and way of thinking.Team members will also be provided with valuable chances to makenew friends and gain irreplaceable experiences.Therefore,if you are enthusiastic about Englishand have a sharp mind,don't hesitate to join the debate team.Make sure you will be devoted tothe training and teamwork.Want to become a member of us?Download the application form from the school website andsend it to Edebateteam@163.com after filling in it.第二节One possible version:At our final stop,expecting defeat,we entered the shoe department.All we saw wereempty shelves where the snow boots should be.As my husband searched in one area,I searchedanother.I looked down an aisle and saw a Spider-Man box.I ran down the aisle.As I got closer,I could not believe my eyes.On top of the Spider-Man box were black-and-red snow boots.Icarefully lifted the tag and saw the size-a child's size 9!We bought the boots.I was relieved wewould be bringing snow boots to Leanne and her son.Two days later,we arrived at the young mom's home.As the bus pulled up to her home,her son ran through the cold,wet snow without boots for the last time.We handed him the bootsand visited for a while.When it was time to leave for our next stop,Leanne waved us off withtears in her eyes.As we walked down the driveway,I heard her son delightfully ask if he couldgo out to play in the snow in his new boots.Although I didn't hear,I guessed he would havebeen permitted and had a great time.【第一节应用文写作评分标准】在评分时,应注意以下几个方面:1.本题总分为15分,按5个档次给分。2.评分时,先根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量、确定或调整档次,最后给分。3.词数少于60,从总分中减去2分。4.评分时,应注意的主要内容为:内容要点、应用词汇和语法结构的丰富性和准确性及上下文的连贯性。5.拼写与标点符号是语言准确性的一个方面,评分时,应视其对交际的影响程度予以考虑。英美拼写及词汇用法均可接受。6.如书写较差,以至影响交际,将分数降低一个档次。英语试题参考答案及解析第4页(共6页)
Towbeing trained by Vaes She told me he he ee ohad v had.When heasaiged tmehe was already well prepared thanks to his handlerolf is onePal,htrained him through hisfirst wo leveSinee he has been with me,I have taught himallof hisconcert,crutchevel3and4 skills that his cient(客户)will need,”she said..“Some of those skills are brace,wingman and interrupting behaviors such as leg spasms()and PTSD.He will also bringback dropped items and go to find help when needed."For clients like me,ICAN gives us a way to live again,and it also benefits handlers likeVanessa."ICAN has changed my life.Learning how to train these dogs has taught me how to bepatient consistent and responsible.ICAN has given me a true purpose and I am forever grateful toICAN,”she told me.choir,spot of24.How did the doctor know the author loved animals?A.From the author's words.C.From the author's neighbor.B.From the author's letter.25.What can we learn about ICAN from the text?D.From the author's medical records.A.It is the name of a hospital.B.It is an organization related to animals.lifferentC.It is a non-profit animal shelter.musicalD.It is a charity helping patients.26.How did the author feel after knowing Tyrion was assigned to him?A.Annoyed.C.Puzzled.B.Disappointed.27.What does Vanessa think of training dogs?D.Delighted.A.It is boring.C.It is rewarding.B.It is thrillingD.It is tiring.During the "golden week"national holiday that began on Octoberlst,hundreds of thousands ofsightseers came to Lijiang,Yunnan.Among its attractions are road signs and shop fronts,on whichpictures and symbols were printed beneath some Chinese characters.They are Dongba pictographs(象形文字),an ancient form of writing which originated among the Naxi-a local ethnic(民族的)group.It was almost extinct until about a decade ago,when local officials cottoned on to its touristicvalue and decorated the town with the script(书写字母).Dongba pictographs were never widely used by the Naxi,of whom there are about 300,000living in the Himalayan foothills near Lijiang,as well as in nearby Tibet and Sichuan.The besteducated应激障among them spoke Chinese and used it for written communications.The pictographs,er andwhich date back to the seventh century,provide rich insight into how Naxi people thought aboutwarfare,geography,astronomy and agriculture.But they are extremely hard to read,even forlanguage experts.able toip andYang Guoxing,an old man who is expert at the pictographs,ran a school from 2010 to 2015 tofeel ateach Dongba to children living in the mountains.When Mr.Yang was growing up,"everyone waslike atoo busy farming"to learn it."Now they are all busy with China's Han pop culture,"he said.Primary schools in Lijiang teach the Dongba script twice a week,as well as Naxi nurseryelp torhymes.Li Dejing,the head of the Dongba Culture Research Institute,said,"This is not just aboutin mykeeping alive the pictographs,but letting children grasp the very spirit of their own culture.And itwill help to promote tourism in Lijiang."广西国品文化一桂柳金卷·英语第六卷·第四页(共8页)
5.What can we leamn about the migration of the traveling elephants?8.What does a true calorie restriction diet emphasize?A.It happened between their habitats.A.More weight loss.B.It was a new long-distance record in China.B.Better health and a longer life.C.It led the whole group to being lost.C.A total decline of calorie intake.D.It caused few economic losses.D.Overall nutritional supplements.6.Why were pedestrians and vehicles evacuated?9.What's the result of modern research on test animals?A.To reduce losses.B.To offer the elephants a habitat.A.Animals were too hungry.C.To let elephants go home.D.To guarantee the elephants rest.B.Animals could process food efficiently.7.What is the best title for the text?C.The animals of control groups had normal diets.A.A Time-consuming JoumneyB.Annoying ElephantsD.The animals with a diet just above the starvation level lived longer.C.An Aimless Elephants'JourneyD.Watching out for Elephants10.What is the main idea of Paragraph 3?A.The food most of us eat.Although most weight-loss diet plans advocate a reduction in calorie intake,a calorie restrictionB.The state of near-starvation.diet takes that advice one step further.A true calorie restriction diet actually emphasizes a longer andC.The improvement of muscle tone.healthier lifespan,with weight loss as more of a side effect.The calorie restriction diet calls for a 30 toD.The benefits of right calorie restriction diet.40%reduction in total calorie intake,but quite often nutritional supplements are used to maintain11.Where can the text be found?overall health.This is why some supporters refer to the plan as CRON (Calorie Restriction,OptimalA.In a literary book.B.In a dietary guideline.Nutrients).C.In a cook book.D.In a biology textbook.Research on the calorie restriction diet and its so-called benefits can be traced back to the 1930s.0Modem research on test animals showed that a diet just above the starvation level allowed the subjects toWith the global warming reaching catastrophic levels,this dramatic climate change is causing thelive an average of 30 to 40%longer than control groups with normal diets.Supporters of the caloriewarming up and melting of the Arctic,which has led to other potential dangers for nature there.restriction diet believe that the test subjects eventually improved their food processing efficiency.The danger is for an increase of pollution as well as exploitation (by resource companiesThe calorie restriction diet regimen(养生之道)emphasizes nutrient--rich natural foods over thewhich are looking to drill in the area and approaching new sources of oil,gas minerals and hydropower.highly-processed or sugary snack foods most of us eat.By forcing the body into a state of near-starvation,Shell has already revealed its plans to drill in the area,and so are other oil and gas drilling companies.but preventing the loss of vital nutrients,dieters attempt to change their digestive chemistry back to thatThese new sources of fossil fuels will further increase harmful greenhouse gases causing permanentof our caveman ancestors.Muscle tone (is said to improve dramatically on a calorie restrictiondamage to the atmosphere,the weather and to the world and its population.The small and uniquediet,and far less fat is stored in the body.population and ecosystems of the Arctic are also threatened by the new dangers of pollutionAs with any diet plan,one should always consult a physician before starting.The calorie restrictionRecently Shell said that it is currently stopping its planned project for drilling in the Chukchi ea,diet is a carefully controlled lifestyle and diet plan,not simply a low calorie diet.Literature on thebut unfortunately,the dangers are not all gone for this environmentally sensitive area.Another oilproper way to begin and maintain a calorie restriction diet is available in many bookstores and health fooddrilling company-alian Eni has amnounced a5.5 billion dollar oil drillingje for theocenters.Arctic area.Beginners should drink plenty of water to cancel out the effects of hunger pains.Be sure to includeAlready,the impact on the environment in the Arctic is becoming evident and is being documntedbeneficial vitamin supplements when reducing calorie intake.Visit a doctor if you have any concernsThe tundra (sdpearing mapilly as the s ismeing The Inuit huntersabout your body's adaptation to the diet and lifestyle changes.the a ice disppearing,which is making sa animals suchaschange their bhavioand habts英语·第3页(共8页)英语·第4颗(其8育)
英语高考基本分专练(三)▣9现在分词扫码查解析单句填空1.Happiness is a flower(live)in the sunshine,and it is not difficult to reach for it.2.In early July,heavy downpours struck the area,causing hundreds of deaths and(leave)tens of millions of people homeless.3.Listen!Do you hear someone(call)for help?4.China's approach to protecting its environment while_feed)its citizens "offers usefullessons for agriculture and food policymakers worldwide,"says the bank's Juergen Voegele.5.Around 13,500 new jobs were created during the period,exceed)the expected numberof 12,000 held by market analysts.6.People probably cooked their food in large pots,use)twigs to remove it.7.The cooling wind swept through our bedroomwindows.make)air conditioningunnecessary.8.Newly-built wooden cottages line the street,_(turn)the old town into a dreamland.9.The national park has a large collection of wildlife,_range)from butterflies to elephants10.Many Chinese brands,_develop)their reputations over centuries,are facing newchallenges from the modern market.二、单句改错11.You can spend your free time in our library.There is a reading room seated more than 600 students.12.Several kids were seen ride bikes in the backyard at 3 pm yesterday.13.Time permitted,I'll go over all these lessons before the exam.14.Oranges trees make great gifts and you see them many times decorating with red envelopes andmessages of good fortune.15.Over 1,000 patients suffered from eye problems have received medical treatment.16.The living room is clean and tidy,with a dining table already laying for a meal to be cooked.17.This was a surprising ending for my opponent and for the persons watch this contest.18.Felt soft and smooth,the cloth washes well.19.I have never spent a more worried day.20.A cook will be immediately fired if he is found smoke in the kitchen.三、阅读理解.bdsu ni ef-uyo vd li uoAThe world's carmakers can be roughly divided by specialization.Europe's are regarded as the bestat advanced engineering.Japan's are the masters of mass-production techniques.What American carfirms do best is the sale and promotion of their products.That reputation was acquired largely thanks tothe efforts of Lee Iacocca,who passed away at the age of 94.The July of 2021 marked the secondanniversary of his death.Iacocca was hired by Ford as an engineer in 1946 but soon switched to sales.By 1960,lacoccahad become a vice president and general manager of Ford.He successfully championed the design anddevelopment of the sporty,affordable Ford Mustang,which turned to be an instant bestseller andenduring classic.Thanks to that achievement,he was on the covers of Time and Newsweek magazinesin the same week in 1964.After being fired by Henry Ford II,chairman and grandson of the firm's founder,Mr lacoccawent to the dying Chrysler.He used his powers of persuasion and an ad campaign to get a$1.5 billionloan from the government to ensure the firm's survival.Strong cost-cutting strategies,as well as hisnose for the next big thingsmaller cars and minivans,forerunners of the craze for SUVS-retumnedChrysler to large profits.Mr acocca fedthe public'taseower better-equipped and fuel-effieient vehiceThe import resriction on foreign car that Mr lacocca argued for stopped Japanese and later Europeancakerfrom setting up shops in America and thus won Chryslera bigger share of the domeickether0ChrysleroyNoofadacocn foreign brands couave the owhich wasfundamentally caused by he'伯乐马2022年高考基本分专练·英语·第5页(共62页)
高二英语上学期总复(四)参考答案及部分解析参考答案1-5 ABCBC6-10 DABDC11-15 CDCBA16-20 EBCAF 21-25 ABDCB26-30 DCADB31-35 DCACA 36.the 37.experiencing38.collected 39.satellites 40.frequently 41.what42.more 43.to 44.importance 45.To protect写作第一节One possible version:Dear Lucy,Since a lecture concerning Chinese porcelain isaround the corner,I sincerely invite you to attend itwith me.Scheduled to start at 9:00 am at the school hallthis Saturday,the lecture is about the origin ofChinese porcelain and different kinds of Chineseporcelain in different areas.In addition,the process ofproducing Chinese porcelain will be introduced.Wemay also appreciate some beautiful Chinese porcelainduring the course of the activity.The lecture will helpyou learn more about Chinese culture.I'm looking forward to your early reply.Yours,Li Hua第二节One possible version:Already feeling very scared,Neha thought abouther past week."First,I failed my math test and thenmy little sister destroyed my science project.Andfinally,I've found this treasure just as my birthday iscoming up!Yet,I don't feel good about it...Why?"She already knew the answer.She had felt acontinuous fear of getting caught from the momentshe thought of stealing.She knew one lie wouldeventually lead to another.She had lost her honestyfor a while but she wanted to regain it.She called her parents into her room and showedthem the plastic bag.She told them what hadhappened."Let's take it back to the store and find theold lady's family,"Neha told her parents,whoappreciated her honesty in the matter.The money wasreturned with the help of the store owner.Nehathought"I have
第16明委考答2第1版21.keep...to oneself22.眼别人交谈4.step5.able6.can'tschool./Outside the school特别关注1-3BAC23.have problems with24.be afraid to do sth7.if8.ask9.than4.She agreed and promised to make a building their故事,传承14BDAC每一26.重复/继续做某事10.experienceplayhouse.第2版27.最后Section B5.They solved the problem of having nothing to do课堂链接28makecareless mistakes29.记得要做某事I.I.angry2.else3.walleton weekendswas upset angry with30.将来,未来31.advise sb.about...4.mistake5.normalB书面表达1.was;upset about样的…33.run away from...II.1.careless2.solving3.himself【遗词造句】gave,a piece of4.follow /take5.trusts1 advice2.理解:倾会3.experience5.not to swim6.got was angry34.努力做某事35.cut...in half4.teenagerwas angry wit油/at8.is angry about/over36.部分地做到了某事37.solve a problemIII.1.in half2.is afraid to4.例如:像…这样5.Talk to;about6.ad小vice on4.keep it to himself7.Learn from:make:mistakes9.careful10.careless38.同意某人39.在外面呆得太晚3.not to do12.other teachers40.decide to do sth5.run away from8.If;can;during11.somebody else2.normal自我展示】语法在线【句子英汉互译】IV.I.schoolwork or friendsI.will get3.doesn't comeIf you go to the party.you'll have a great time3.talk to someone4.afraidDear Jason.5.understanding6.share her problemsI think you are too worried.Here is my advice.4.05.sends6.doesn't feel1如果他们今天开派对会发生什么?8.solve themFirst,talk to your parents about your worries7.tell8.goes9.beShould we ask people to bring food?7.run away from10.cutting it in halfand problems.If you talk with them more often,they10.will wash11.don't go12.will watch4.Can you give me some advice please?9.ParentsSelf Checkwill understand you better.Second,ask your teachers要点归纳5.如果不跟别人说,我们肯定会感觉更糟。短语英汉互译】6.他认为第一步是要找到一个你信任的人谈一谈I.1.If you will2.If it doesn't 3.unlessfor help.Teachers have more experience and they采在家里2.take the bus第3版4.if5.If you don'tcan give you some useful advice on studying.Third3.班饭聚会4.have a class meeting单元课课练(Unit10)II.1.problems2.Why3.mostlearn from your mistakes and don't make the sameplan to do sthmistakes again.Finally,if you sleep badly,you can6.看录像Section A4.0n5.hobbies6.organize?.微某事的合适时间8.让某人微某事I.1.chocolate2.video3.upset7.writing8.agree9.themdo something to relax during the daytime,such asistening to music and doing sports.9.potato chips10.to0.-1o.…4.organized5.meeting10.Although/Though11.study for an English examII.1.takes a taxipotato chips3.a piece of第4版I hope my advice will help you solve the12.来出车13.起床晚4.a good time5.have a party语法选择problemsYours.14.have enough time to do sth..l.plan to2.asked:to take1-5 CBDAD6-10 DBCCALi Hua15.make friends3.too:to4.Half the classA.回答问题16.travel around the world17.go to college5.feel be bored1.They felt bored.Bored.18.静很多线19.get an educationGrammar Focus2.They wanted a place to watch movies.本版主编李娜责编尹红置20.get advice from an expert1.how2.advice3.solve3.They wanted to start a recreation club outside the邮敌编码030032联系电话0351-27776792777680(发行中心)订阅查询0351-27776482777649激光排版本报激光照排中心本报地址山西省太原市小店区龙兴街190号印刷武汉彩集实业有限公司(武汉市汉南区武汉模具工业园第22幢1号)订阅方式为方便订阅订户可通过当地发行工作站订购订阅时请核验其“授权书”“工作证”或直接向本报发行中心咨询以防假冒盗版行为
米油(1九年级新目标(AHW本期责编:工静编审:李朝杰Quided Writing对:贾盼美编:武海鹏(2021-2022)第6期介绍一顶新发月写作任务(Section B3a&3b))句型L It was in【审清题目】。5.It is m4.It looks like光膝食智纹为发明文体:说明文9.It is easy8.It can help(to)do.6.It can be used as欢迎订阀时态:以一般现在时为主/convenient/...for...to do10.ts/It costs youyuan/dollars.【头脑风暴】【谋篇布局】⊙发期名称引出话题发朋时间Good morning,everyone!I'd like to introduce mynew invention to you.新发发明小名称及发外用明时间It is a water purifier.(1)价格工作原(它于两个月前被发明.用途【提供素材】⊙(以下表所列2个发明为例,展示如何搜集所需语言素材的(它被用来净水)英语周报单词&短语根据汉语提示,写出对应的英文表达,它被做成Name外观及行cleaning dog瓶盖的形状).It uses UV light to clean water作原理Timein2020water purifier(净水器)When you want to drink clean water,you can put明it on your bottle and then turn it on.The water willInventorLi Huatwo months agobe cleaned in 30 seconds.(4)_(它在野外方便携带)中Usebe used for(1)Li Huabe used for (4).What1t(2)(处理垃圾)(使水干净)价格(5它多少钱).Is50yuan(你一定想知道looks1ike(看起来像一只狗)in the shape of a bottle cap(瓶盖)t/(3)推荐购买Do you want clean water when you are camping in读Howuse UV light(紫外光)to clean water,putthe wild?If the answer is yes,then the water purifier isworks(使用它的鼻子收集垃圾):turn into energy(能源)the cap on the bottle;(5)perfect for you.Aren't you thinking of buying one?Price30 dollars(打开它)be convenient tocarry in the wild50 yuan【小试身手】。报纸特色:a同学们,你的新发明是什么呢?赶快动笔介绍一下它吧1提供优质上增强学生促进学生第5期参考答案:3Y第1版塑造学生holiday本版供稿人:安微赵瑞提升学第2版everynts are taken good care of by nursesm.are fixed 2.is allowed 3.人主要栏【N FOCUS2哥I a happy new yearscissors 2.its 3.forms直击热点COLORFULTask IIus to百味故事I.paper 2.asking for help whal kite festival黑The passaoSe into 5.fairy talesW:M第8至10小题【TOPIC REM.can I hein vou?is the Cenuan uscum.How依托课标【INSPIRATIChinese clay artsky lanterns,paper cuttCh have seclalboss 8.local 9.brand第5-6版从g this I读小故事museum.31-35BDG5听器考案41-45 ACDBD【YOUTH】is made from 2.is used to「,短对话理解fonmChiartistjohmonthchoof paintingsoseen as 4.happinessof“TeaV.S1-55 BEDGP46-50 BDADE畅所欲e-dabe C)-5be报纸版ite wall 1Yes.We hope thisown novthan his last onebeeven more73.Be七、八Susan,what do we need to make the modelButterflies in the2。ext week we will almatter what they say,I will keep on helpingve a smallpopulr in Chi have never been widely四开四use scissors,paint and glue.Oh,by theⅢ,短文理解5.They inteway,ould you buy a box of erayons on your你将短文ople of all agesly 78.surface79.materials 80每学其posmening myself.Oh,no,I've put on两。poundsteMy name is Dan.I'm not going to eat any more junkstarted learning to make'm Li Hua.Today I'd like to温■oodbecause I thought thaintroduce my hometown's specialproductday.3.M:Jessica,your ringring.The onesporcelain to you.se flowers aren't wateBe carefulI got it on the dining table.alwayshometown Jingdezhen is well-known as每red every two days.W:Come on.Mickevch as yellow andthecapital of porcelainmade of silver andIt's not mine.My ring iThefirst thing I madewasIts porcelain has beenWhat is included in the price of the rooms a gift from Grandma.the speThis is Mom's.Her rings are all madearound for over 1,800 years.makeg competition held?gold.special kind of clay.It's fired at a very high heatIt is made from a教第3版4.M:Where shall we go firsmakingmade a mistakewheThere are all kinds of porcelain in myg eans andThefamous one is thehometown.W:We can start from the city library and it'changeegs were too lonmost订near here.Then we ccan work faster noblue and whitea mwidely 5.leaves 6.coinslike a iacketnth to finish a bigporcelain.The colors and pictures on it make itlively and beautiful.Porcelain is used for containing0ing silk dressesis known forfor French food.wife and daugkter5.W:Ben?Is it really you?Ink theyneed themthings and also for enjoyment.It is a symbol ofsummer I'mthought youa shirt for mySistetraditional Chinese cultureII.1.No matter 2.avoid makinghave moved to Canadmightbeen living thbecause she needs one for the interview.放及both at home and abroad.lovedAs far as I know 4.at in the local shopsM:Am I so strange toUlad toTound it interesting thatV,1-5 BEDFAJohnson,I'm sas been over ten根据短文内容,写出take home as gifts for your family and friendsI.1.is cleaned 2.is given 3.aren't allowedstay in Lo下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短安选两。Ⅱ.长对this time.ondon for a coupleNow for some news abou▣4.are influenced 5.areactivity club called Let's Doa summer holiday同知.1.My hometown isvisited by millions of请在每两段对话,每段对话gids between the ages of terThis is a club forvisitors every year're feeling bored and yseventeen.So if生最佳选项。每段对话读两遍。行的A、B、C=选项中选出一个ike to be busieralong.This isn'taweekend club.It meets every Monday during the语报社地址山西省总号英语周报●邮编:030006本报发行部●电话:0351-777393●订阅热线:0351-7333565●6字1401004000035
然易错点拨part of our school life and contains basic movement③I was deeply concerned when I learned that..附:听力参考材料本题考查unlike作介词的用法。unlike作介pattern like jumping and running.Usually we do it in当我得知…时,我深感忧虑。Text l词时有以下三种常用义项:patterns第二段:陈述你对对方遇到的问题的看法,并M:Sorry to trouble you,(1)but could you tell me①不像,和:不同。Music is quite unlikepattern"方式"是可数名词,根据语境可知,此处表示不止种运动方式,故应用名词复数给出相应建议。可用表达:where the post office is?any other art form.音乐与其他艺术形式迥然the morning in music.I think it is necessarily andDAs far as I am concerned/From my point of W:It's on Seventh Avenue,about two or three blocks不同。tonecessaryview,it would be wise to..在我看来…是明智的。away from here.②(用于对比)与…不同。Unlike most此处指跟着音乐进行锻此处是Ihis+ad.+tod0sth2You'd better do.../You might as well do...Text 2systems,this one is very easy to install.本系统炼,故应用介词to表示句型。本句中and连接两个形最好做…/你不妨做…M:Mom,it's me.I woke up with bad stomachache与多数系统不同,极易安装"和着,伴随着(某声音)"容词necessary和lovely③It couldn't be better if you could.如果你(2)I went to the school clinic this morning,but it③不是…的特点。It's so unlike Mary to golovely to do it.First,with the famous saying goes,能…就再好不过了。didn't get better,obviously.off somewhere without telling someone..去哪儿as第三段:表达自己的祝愿和希望。可用表达:W:Oh,honey!(2)Can you ask your roommate to不告诉别人不像是玛丽的风格。as the saying goes'"常言道"是固定用法,故应用连词as1 Please don't hesitate to tell me if there is"Life lies in exercise."To keep physically fit,wehelp you go to the hospital first?I will be there as64.regularly考查副词。空处修饰动词renew,应anything I can do..如果需要我做什么,请直接告soon as possiblemust involve us in regular sports practice用副词,故填regularly。regularly"定期地"。诉我。Text 3ourselves根据语境可知,此处指我们必须让自己经常参加体育锻炼】②Remember I won't be far away when you need】65.has made考查时态。根据句中的时间状语M:(3)What do you enjoy doing in your spare time?故应用反身代词ourselvesany help!记住,你需要任何帮助时,我就在不远处!W:Painting,of course.I learned it back in high"over the last eleven years"可知,此处应用现在What's more,not only A exercise make us feel③May you get rid of your trouble soon.愿你早日school.(3)What about you?完成时,故填has made。does摆脱烦恼。M:I like doing sports,especially football.I play it66.whose考查定语从句。现在,中国的市场是此处考查not only..but also..结构的倒装用法,not only【佳作展台】充满活力的。分析句子结构可知,空处引导定后的分句要部分倒装。根据文中时态可知,应用dos构成with my friends almost every weekend.Dear JacksonText 4语从句,且在从句中作定语,故填whose。倒装Learning that you're in low spirits when you are M:I like the design,but don't particularly care for the67.depth考查名词。根据空前的"the speed and"可relaxed but it also makes a difference to our moods.not allowed to adopt a dog,I'm writing to helpcolor.Do you have cotton shirts in other colors?知,空处应用名词作宾语与speed并列,故填depth。Beside,by taking exercise,and we will learn moreyou out.BesidesW:Well,they come in white,pale yellow,red and68.a考查冠词。此处表示很多爱好,a variety of此处表示"此外",故应用副by taking exercise是方式In my opinion,adopting a dog does have variousgreen.Will a white one do?"种种,各种各样"为固定用法,故填冠词a。词Besides。beside是介词,状语,后面是句子主千,不advantages,such as keeping you company and M:Yes.(4)I prefer white.69.spending考查非谓语动词。空处所在部分和意为"在…旁边”需要连词连接relieving your study stress.But there is no denying the Text 5green tea以及outdoor activities并列作likes的about teamwork and self-controlfact that tending to a dog would take up much time(W:(5)Hold the line,please,Mr.Adams.Er...宾语,故空处应用动名词形式spending。【写作指导】本写作任务要求考生劝慰朋友,写作时位语从句).More time spent on that means less time onyou'll be arriving at the Munich Airport at 4 p.m.70.to learn考查非谓语动词。分析句子结构可语言要简明扼要,感情要真挚,措辞要贴切,要以乐study.Maybe that's why your parents decline yourlocal time.request(表语从句).So I think you should first M:Thank you.Can I pick up my ticket when I check知,空处在句中作目的状语,应用不定式,故填观的口吻减少对方的烦恼和痛苦。行文时,考生可consider how to balance your study and pet-keepingin?to learn。采用三段式结构:Today I want to talk about exercise between classes第一段:就对方遇到的困难表示理解,给予安("疑问词+不定式"结构作宾语).Then communicateeW:Yes,but please check in at least one hour beforewith your parents and express yourself.I believedeparture.specially designing for primary and middle school慰。可用表达:—they'll support you finally.Text 6designedDI'm sorry to hear that you are having such a句中已有谓语动词,此处应是非谓语动词形式。exercise与Please don't hesitate to tell me if you need anyM:I have a reservation.My name is John Sandalshard/tough time at the moment.得知你目前身处困design之间是逻辑上的动宾关系,故应用过去分词help(条件状语从句).May you get rid of your trouble W:May I see your ID,please,Mr.Sandals?境,我很难过。soon!M:Certainly.Here it is.students.Exercise between classes are an important2I just cannot tell you how sorry I am to learn..Yours,W:Thank you.Do you have a credit card,Mr句子主语是Exercise,故谓语动词应用单数形式得知…你不知道我有多难过。Li HuaSandals?全国卷·英语预测卷五·答案一33全国卷·英语预测卷五·答案一34
con.&prep.到13.without prep14.concert n.8盼望pareu.悬挂:垂下15.event n.★重点句型Ric.抓住16.guest n.1.你能来参加我的聚会吗?par课堂小笔记.接受★重点短语birt>U.拒绝1.为…做准备2.他必须得为考试做准备8.n.请束2.其他时间★重点单词9.reply v.3.对不起,我没空。can.考试10.delete v.3.闲逛4.前天ad山.有空的11.print v.U后天(参考答案见下期)12.preparation n.6照顾本版内容由江苏罗诗诗选编第14期“攻克要点”参考答案第1课时I.1.butter2.plate3.sandwich3.ears4.hardly18.遮盖:覆盖物I.1.Finally2.yogurt 3.spoon4.preparing5.or6.to add/adding19.接待:服务4.shake5.traditional5.watermelons7.pepper8.Serving20.温度:气温6.honey7.pour8.addII.1.temperature2.celebrate9.first3.autumn10.watermelons重点短语II.1.are two boxes of bananas4.pieces考点链接1.切碎2.How many5.servedIII.1.added;to1-5 DCACD2.接通;打开3.milk shakes are4.How much2.covers/covered;with第14期“课堂小笔记”参考答案3.把…倒入…第2课时3.a piece of重点单词4.用……盖上4.Cut up1.shake5.fill;with2.pour3.honey5.用.把…装满I.1.How much2.How many第4课时4.add5.finally6.食盐重点句型3.How much4.How much7.食糖8.玉米9.机器1.How do you make a banana milk5.How many6.How much10.挖11.洞1.sugar,lettuce,honey,yogurt,cheese12.pieceshake?Ⅱ.1-5 CAEBD13.traditional14.autumn2.First,wash the fruit第3课时2.apple,watermelon,sandwich,banana15.celebrateⅡ.1.to cook16.mix3.Next..2.pieces17.(使)充满;装满4.How much yogurt do we need?Unit8水测试参考答案听力部分Basic Version(基础版):I.1-5 ACACCDear Nick,Dear Nick,荟萃):II.6-10 BCBCBLast week,I made delicious fruit salad.Last week,I made delicious fruit salad.L.ingredient n.原料;2.which引导非限Ⅲ.11-15 ABACBDo you want to learn how to make it?Do you want to learn how to make it?定性定语从句;3.cheerful adi.快乐的IV.First,you need some fruits,such as名师点评:两篇文章都涵盖了提示信息First,you need some fruits,such as16.39th17.beefapples,bananas,oranges and so on.You文章条理清晰。但是进阶版的文章使用apples,bananas,oranges and so on.Then18.bananacan choose the fruits as you like.Then you19.cake了一些高级词汇和句式,语言表达更多you have to peel the fruits and wash them.have to peel the fruits and wash them.You样化,从而使文章不枯燥、单调。20.happyYou should cut the fruits into small pieces.should cut the fruits into small pieces.附加题部分笔试部分After that,you can put them into a largeAfter that,you can put all the ingredientsbowl.You should also prepare someinto a large bowl.You should also prepare1.small pieces21-25 DADAB26-30 CBACDyogurt.Yogurt is good for our health.Poursome yogurt,which2 is good for our2.turned onLthe yogurt into the bowl.Then you canhealth.Pour the yogurt into the bowl.3.add a spoon of honey to31-35 ADCCB36-40 DABBCmix them up.That is all.You can have aThen you can mix them up.That is all.4.filled his schoolbag withLtry and make it for your parents.TheyYou can have a try and make it for your5.pour hot water into41-45 ABADB46-50 CDACBmust be very happyparents.They must be cheerful.IV.51-55 CEABDYours,Yours,1.19352.visitorsV.56-60 FEADBLi MingLi Ming3.traditions4.biggerVI.Possible versions:Advanced Version(进阶版):A Galaxy of Words and Phrases(词句5.77/seventy-seven
this story to a new level.Unlike the French version,which used hearing actors,the writer anddirector Sian Heder insisted on using deaf actors,a first for Hollywood.The film reveals thehardships and challenges experienced by deaf people who are parenting and working in a hearingworld.Using deaf actors who understand this reality and who sign fluently has been a game-changer."For too long,the industry has rewarded actors and directors who have exploited the trope()of faking sympathetic disabilities to win awards for themselves without bringing in deaf people orpeople with disabilities to ensure authenticity(真实性).”Howard A.Rosenblum,CEO of theNational Association of the Deaf said.Such authenticity has earned CODA many distinctions,including multiple awards at the 2021 Sundance Festival,as well as three Oscars.Thanks to CODA,cinema lovers may now be able to better understand and respect a world thathas been mostly silenced."It's a culture that has been ignored and blocked off from access.I hopethat people are going to be exposed to deaf culture through this film,and exposed to American SignLanguage who might never have seen a scene before where a deaf family is sitting around a dinnertable..”Heder said.This is a feel-good movie full of emotion,love,and the challenges of life.It has touched thehearts of people across the world,both hearing and deaf,and is uniting all.24.What story does the movie CODA tell us?A.A deaf girl chasing her dream.B.An interpreter succeeding in becoming a singer.C.A family of deaf children helping each other.D.A girl with hearing growing up in a deaf family.25.In what way is CODA unique to the French version?A.It is filmed in two languages.B.It invited deaf actors to play roles.C.It is adapted from a real story.D.It involves sign language performances.26.What can you learn from the third paragraph?A.The popularity of the film.B.The development of film industry.C.The importance of authenticity in the film.D.The influence of the film on deaf people.27.What can you learn from the movie?A.Education is the key to success.B.It pays to put theory into practice.C.Challenges make life more interesting.D.Love for the disabled can break down barriers.慕华·优策2022一2023学年高三年级第一次联考英语试卷第5页共12页
秘密★启用前2022~2023学年度上期学情调研高一英语试题卷注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名.准考证号码填写在答题卡上。2.作答时,务必将答案写在答题卡上,写在本试卷及草稿纸上无效。3考试结束后,将答题卡交回。第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)悦读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。The chance of a snowy holiday season in most American cities is practically impossible this year,so any festiveatmosphere to be enjoyed will have to be the imaginary sort.Luckily,there are books for that.The Complete Fairy Tales by Hans Christian Andersen tAny reader of fairy tales knows Andersen's responsible for the snowy scenes in "The Snow Queen",the story ofchildren Kai and Gerda,who must face the goddess-like woman who controls all snowflakes after Kai is kidnapped.Family Life by Akhil SharmaIt's a beautiful yet tragic novel about an Indian family immigrating to America,only to face entirely new hardships.Sharma's novel isn't entirely set in the wintertime,but his poetic descriptions of winter weather as lovely yet isolating makeit a great choice for a December read.Frankenstein by Mary ShelleyGo ahead and give up movie adaptation that has been produced recently and read or re-read the classic itself.Youknow the story:a scientist driven by his ambition discovers a method for creating life,and spends two years cobblingtogether a living creature,who later feels anger about him.An American Childhood by Annie DillardDillard's first book is,as its title suggests,about her change from being a self-centered child to being an adult moreconcerned with the world around her than with her own personal concerns.Her parents are key figures in the story.Onefamous scene takes place during what the author calls"a big snow"in 1950.1.Who wrote a novel about "The Snow Queen"?A.Annie Dillard.B.Donna Tartt.C.Akhil Sharma.D.Hans Christian Andersen.2.What do we know about Frankenstein?A.It has been adapted to a movie.B.It's about the secret history.C.It's about an Indian family.D.It's a fairy tale.3.From An American Childhood,we know the main characters are
全国100所名校最新嘉老衡纵示施卷【命题意图】本题考查考生的细节理解能力。【解题分析】根据第4段第2句可知,每个参与者轮流和其他同性参与者玩一个非言语游戏。35.B【命题意图】本题考查考生的推理判断能力。【解题分析】根据最后一段可推知,人类在交友方面与动物有相像【阅读七选五】文章介绍的是袖珍日历的特点及未来,36.D【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系还原信息的能力。【解题分析)空格后指出,小尺寸的袖珍日历有许多便捷之处,这是承接D项关于袖珍日历的外观继续阐述。37.A【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系还原信息的能力,【解题分析】A项表明,在一页或两页纸上设计有完整的一个月的目期。这是在解释说明空格◆前的内容。38.F【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系还原信息的能力。【解题分析】F项顺承空前内容继续说明袖珍日历虽小但使捷,其中的Ts指代前一句的内容。39.G【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系,还原信息的能力。【解题分析】G项中的These modern electronic options指代空前的cellular phones等电子设备,说明这些现代电子设备承载的信息要比袖珍日历多40.E【命题意图】本题考查考生概括段落中心意思的能力。【解题分析】本段讲袖珍日历虽然遇到了电子设备的挑战,但不会很快就消失,E项与本段内容吻合。【完形填空】之前,作者从未想过当全职妈妈,但在伴随双胞胎女儿成长的过程中,她改变了自己的想法。41.C版印即力盗版【命题意图】考查副词。【解题分析】我想,当我有了自己的孩子后,我会休息一段时间。但我很快就会回到工作岗●英语卷参考答案(三)第3页(共6页)【23·(新高考)ZX·MNJ·英语·G DONG
【哒|版权所有,未经许可禁止外传,一经发现追究法律责任】CDCleaning litter like cigarette butts()from streets is usually done by workers.But aScientists in South Korea have proven that a new technology will cut the time it takes tocity in Sweden is using crows to pick up butts and they work for treats.charge electric cars to just nine seconds.And even those plugging-in at home will have the timeA company in Sodertalje,near Stockholm,is using wild crows in a pilot program that hasreduced from 10 hours to 3 minutes.the birds picking up the butts that smokers leave on the sidewalks.When the birds carry outThe new device uses the laws of quantum()physics to power all of a battery's cells atthe task and drop the butts into a special machine,they receive a small food reward.once instead of one at a time so recharging takes no longer than filling up at the pump.With about 62 percent of all litter in Sweden being made up of cigarette butts,the KeepElectric cars were rarely seen on the roads 10 years ago,but millions are now being sold everySweden Tidy Foundation estimated that over a billion are thrown on the streets every year.year and it has become one of the fastest growing industries,but even the fastest superchargersGtinther-Hanssen told The Guardian that he chose the crows because of their highneed around 20 to 40 minutes to power their car.intelligence.At the same time,there's a lower risk of them mistakenly eating any rubbish,Scientists at the Institute for Basic Science (IBS)in South Korea have come up with aRight now,the city is carrying out the pilot program,but if successful,it could be put inwidespread use in the city.The crows are expected to save the city at least 75 percent of thesolution.Co-author Dr Dario Rosa said the consequences could be far-reaching.cost of people cleaning the streets but the savings can vary depending on how much litter theThe concept of a "quantum battery"was first proposed in a paper published by Alicki andcrows'pickup.The plan could get going full steam in the spring of 2022.Fannes in 2012.It was theorized that quantum resources can be used to vastly speed up batteryBut this is not exactly a novel idea,crows were trained to pick up cigarette waste in thecharging.The researchers used quantum mechanics to model their super fast charging stationPuy du Fou theme park in the west of France.The idea was hatched from the park's displaywith calculations of the charging speed showing that a typical electric vehicle with a batterywhere birds picked up roses and brought them to a"princess castle"for food rewards.containing around 200 cells would recharge 200 times faster.The group went further to provideBut Thernstrom,the government's waste strategist,pointed out that while it is possible toa specific way of designing such batteries.This means charging times could be cut from 10train the birds to pick up the butts,it seems impossible to teach people not to put them in thehours to 3 minutes at home and from around 30 minutes to just a few seconds at stations.streets in the first place.It seems that when it comes to eliminating litter,birds are winning.Co author Dr Dominik afranek said,"Of course,quantum technologies are still in their28,What's the aim to mention Guinther-Hanssen?initial stage and there is a long way to go before these methods can be used in practice.A.To tell us his status in the city.B.To call for the protection of crows.Research findings such as these,however,create a promising direction and can incentivize theC.To show why to choose the crows.D.To emphasize his concern.funding agencies and businesses to put more money in these technologies.If employed,it is29.What does the city intend to do by carrying out the pilot program?believed that quantum batteries would completely revolutionize the way we use energy and takeA.Give crows more food rewards.us a step closer to our sustainable future,B.Cut down on the cleaning costs32.What's the disadvantage of the present superchargers?C.Purchase crows in large quantities.A.They charge slowly.D.Draw people's attention to litter.B.They are costly to maintain.C.They are not universal.D.They are too complex to use.30.What is Thernstrom worried about?A.People's established habits.B.The training of the crows.33.How does the author illustrate the advantage of the quantum charger in paragraph 4?C.The amount of cigarette butts.D.The fact that birds attack humans.A.By listing reasons.B.By analyzing cause and effect.31.What's the main idea of the text?C.By making comparisons.D.By explaining the concept.A.Crows become popular in Sweden.34.What does the underlined word "incentivize"in the last paragraph probably mean?B.A city is using crows to clean the streets.A.Restore.B.Reform,C.Weaken.D.Inspire.C.Street litter is troubling crows in Sweden.35.In which section of the newspaper is the text likely to appear?D.Using crows to pick up butts proves wiseA.Science.B.Travel.C.Lifestyle.D.Finance省级联测考试|英语(三)·质检卷Ⅱ第5页(共10页)省级联测考试英语(三)·质检卷Ⅱ第6页(共10页)
该应用,以便让人们没有网络时也能使用。D篇主题语境:人与社会一一艺术本文是议论文。Allen凭借AI技术创作的画作获奖后引起了巨大的争议。32.C。理解具体信息。根据第一段中的This summer,he saw people testing Midjourney...Allenfound he had won,along with a300 prize可知,Allen将Al创作的作品提交到Colorado StateFair并获了奖。custom image自定义图片。33.B。推断。根据第二段中的Some artists stand with Allen.that human creativity is stillrequired to generate an award-winning piece可知,支持Allen的艺术家认为Al创作的艺术作品也需要创作者发挥一定的创造力。34.B。推断。根据第四段中的“What makes this Al different is that it's trained on working artists,”RI Palmer,a digital artist,tweeted last month."This thing wants our jobs;it's actively against theartist.”可知,RI Palmer认为新的Al工具会让艺术家们失去工作机会,因此他反对运用Al为代表的新技术来创作艺术作品的方式。train...on把…瞄准…。35.A。推断。根据最后一段中的he strongly suggested artists deal with their fear of Al..“Thisisn't going to stop,”Allen said.“Art is dead.It's over..Al won..Humans lost..”可知,Allen认为艺术家们应该克服对A!的恐惧,尝试着接受这一创作工具。第二节主题语境:人与自我一一生活与学本文是说明文。文章介绍了如何在比赛日组织聚会。36.A。上文中的This is an event when people come together to watch a sport,often college orprofessional football是对比赛日聚会的解释,引出了比赛的话题,因此设空处应该是对比赛的进一步解释,故A项(这一赛事通常在电视上直播)符合此处语境。37.E。本部分的小标题Choose a game点明了要选择一个时间合适的比赛,设空处与下文中You also may want to choose an afternoon game,instead of an evening game,which can endlate是对小标题的具体解释,因此E项符合此处语境。E项与下文为并列关系,E项中的aweekend game与下文中的an afternoon game、an evening game相照应。38.D。根据上文中的Make a list of who you want to invite.in the party too可知,此处介绍了如何邀请人们参加比赛日的聚会。因此设空处应该与邀请人们参加聚会有关,故D项符合此处语境。D项中的Invite与上文中的invite为原词复现关系。下文中的This way指代D项中的“邀请人们在比赛前半小时到达”。39.G。As the host of the party,you can decide what kind of food to serve为本段的中心句,指出聚会的组织者要确定聚会上所提供的食物,下文则是对这句话的具体说明,因此设空处应是与聚会上所提供的食物有关,故G项符合此处语境。G项中的main course、snacks与上文中的main course、.snacks为原词复现关系。40.F。根据本部分的小标题Add festive touches可知,本部分介绍了如何为这一聚会增添喜庆的气氛。下文中的A few ideas:Use paper to make paper chains...hang them around the room介绍的是增添喜庆气氛的具体方法。因此设空处应是本段的中心句,指出增添喜庆气氛的重要性,故F项符合此处语境。语言运用第一节主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。宠物食品公司得知狗狗Gs生病去世,欣然同意给未开封的狗粮退款,而且建议主人把狗粮捐赠给动物庇护所;主人还收到了该公司客服寄来的鲜花。
【答案】28.B29.C30.A31.D【导语】本文是篇说明文。文章主要讲述了Antonella Sorace教授所持有的学第二语言对人类的大脑和健康都有着巨大的好处的观点,从而鼓励人们拯救并保护小语种。28.细节理解题。根据第一段“It is an unpleasant extinction that will change the world and how people communicate:within20 years,.two thirds of all the planet's languages will be dead..”(这种令人不快的灭绝将改变世界和人们的交流方式:在20年内,地球上三分之二的语言将消失。)可知,世界上大多数语言会在几十年内灭绝。故选B项。29.推理判断题。根据第四段“Already her work and the project she founded three years ago in Edinburgh,Bilingualism Matters-now expanding across Europe and in the US-have convinced the Scottish government tointroduce languages to primary schools.”(她的工作和她三年前在爱丁堡创立的项月Bilingualism Matters,该项目目前正在欧洲和美国推广,己经说服苏格兰政府在小学引入语言课程。),第三段It is those benefits ofbilingualism (that should encourage us to preserve and protect Europe's minority languages-Gaelic,Manx,Cornish and Ulster Scots,.she says..(她说这就是双语的好处,这应该鼓励我们保存和保护欧洲的少数民族语言一盖尔语、曼克斯语、康沃尔语和阿尔斯特苏格兰语)”和第五段Bilingualism Matters is also working to encouragebusinesses to consider the benefits of their staff learning languages.”(Bilingualism Matters也在努力鼓励企业考虑员工学语言的好处。)可知,Bilingualism Matters打算要推广小语种的学。故选C项。30.细节理解题。根据第六段The first battle is to unpick the popular assumption that bilingualism might damagechildren's brains.”(第一场战斗是推翻流行的假设,即双语可能会损害儿童的大脑。)可知,保护小语种的首要任务就是纠正人们对于双语的误解。故选A项。3l.主旨大意题。根据第二段Professor Antonella Sorace is one of a growing number who believe learning a secondlanguage has enormous untapped benefits for the human brain.”(Antonella Sorace是越来越多的认为学第二语言对人类大脑有巨大的尚未开发的好处的人之一。)及全文内容可知,文章主要讲述Antonella Sorace教授关于要学第二语言、拯救并保护小语种的观点和具体做法。故选D项。D篇【答案】32.C33.A34.D35.C【导语】这是一篇说明文。文章主要说明了保持社会联系一即使是远距离联系一对身心健康都至关重要,研究发现人们通过电话交流比通过电子邮件交流更能形成有意义的纽带。重要的是,当用手机重新联系时,他们的不适程度没有区别。32.细节理解题。根据第一段中“In fact,preserving social ties-even at a distance-is essential for both mental andphysical health.The results of an analytic review published in 2020 indicate that a lack of social support is on a par withsmoking cigarettes as a risk factor for health.,'可知,作者通过引用一份发表的报告支持他关于保持社会联系重要性的观点。故选C项。33.细节理解题。根据第二段中“In our study,Nick Epley and I tested whether the media through which peopleinteract affects their sense of connection-and how expectations about certain technologies impact the communicationmedia they choose to use..(在我们的研究中,Nick Epley和我测试了人们互动的媒体是否会影响他们的联系感,以及对某些技术的期望如何影响他们选择使用的交流媒体)”可知,作者和Eply的研究重点是技术如何影响交流手段。故选A项。34.推理判断题。根据第三段中“But they also predicted that talking on the phone could be more uncomfortable thansending an e-mail.(但他们也预测,打电话可能比发电子邮件更让人不舒服)”以及倒数第二段中We found that
V.26-30 CADBC 31-35 CABDBVI.36-40 CGEDAVII.41-45 ACBBC 46-50 CAADC 51-55 ABBDCVII.56.languages 57.moon 58.baby 59.shout60.sheep 61.moved 62.tired 63.visitors64.Natural 65.campingIX.66.so relaxing that 67.jumped up and down68.to stay up late 69.never runs away70.got a surpriseX.One possible version:Hi,Vivian!I'm happy you like my photos.I went to the old people's home with my friends.Wehelped the old people clean their rooms,sang to them and read newspapers to them.Also,welistened to their stories and they sounded interesting.All in all,we had a good time.We'll gothere again next Sunday morning.If you have time,join us!附加题1-5 ADEBF
五、(本大题共2小晒每小晒1n公进公n八10 What does Bob's father do?A.A TV reporter.Ⅲ.短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分】B.A sports playerA PE teacher.你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的ABC三个选项中选出一个最佳选项。11.How old was David?短文读两遍A.6 years old.B.10 years old©15 years old.12.How did he feel when he saw the bike?A.SurprisedSatisfied.®Happy..13.What did he think about after leaving the shop?A How to make money for the bicycle.How to gip the idea of buying the bicycle.C.How to tell his mother about buying the bicycle.14.Where did he see the boy?A.On the street.cn斯醯15.Why did David have a happyn伽想birthday in the end?(A)Because he helped the boy a lot.B.@Because he bought the bicycle at last.Because he felt he was lucky enough.×IV.信息转换(共5小题:每小题1分,满分5分)你将听到一篇短文。请根据短文内容,写出下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短文读两遍。A Tree-planting ActivityWeatherWarm and a bit cloudyPlaceA hill in the 16rcicawied※Group1:17young treesTask※Group2:dug holesGroup 3:finished the18t●We planted9trees in all.Result.Tired but20satisfled第二部分英语知识运用(共两大题,满分30分)单项填空(共10小题;每小题1分,满分10分)从每小题所给的A,B、C、D四个选项中选出一个可以填入空白处的最佳选项。21.-Jasmine,I gan'tsolye theproblems by mvsself.What should I do?Maybe working in grous is a goodA.choicelB.surveyC.reportD.task22.-Laboreducation is important for students'development.Yes.pupracti,students will be moreindand拉立B.Although相孙A.23.As students,we must study hard.s should sa宽our health.D.r蝶helpful.time B.On the ope handA.At the samea月ce lies on山b24.-In someYou're right,we should form it in time.D.In the endB.whetherA.whereC.why英语·先享模拟卷(三)D.
65.flights。考查名词复数。根据numerous可知,设空处应用复数形式,flight用作可数名词时,意为“空中的航行”,故填flights。综合能力提升检测(8)参考答案及部分解析参考答案1-5BBCAA6-10 ACACA11-15 CBABC16-20 ACBCB21-25 CBDAD26-30 CDCBA31-35 CADAB36-40 ADECG41-45 CCDCB46-50 DBCBA51-55 ADBAB56.is57.skills58.effective59.understanding 60.more successful61.and62.as63.what64.to trade65.Ideally写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Julia,I'm sorry to hear about your experience.It's understandable that you feel hurt in such asituation.It may be helpful to talk to the classmate who played the prank on you.Often,people don'trealize the harm they have caused.Alternatively,you could speak to a teacher,who may helpmediate the situation.Remember,you are a valuable individual who deserves to be treated with respect.Don't letother people's words and actions define your self-worth.If you need someone to talk to,know that I'm always here for you.Take care,Li Hua第二节One possible version:Anabia's eyes filled with tears.Rida,overhearing the conversation,immediately offered help.Anabia felt very grateful.After completing her work,Anabia felt guilty about how she had beenfeeling jealous of such a kind-natured girl.When the contest ended,she went to Rida and saidhesitantly,"I never realised you were so caring.You always did things so well,and that made mejealous and I said bad things about you.I'm sorry.""Look,I also used to judge people sometimes.But later I found they were not as I had thought.Come on,it's okay to feel this way sometimes,"Rida said with a smile.Then Rida held Anabia's hand,and the two girls waited for the winners to be announced.Finally,Rida got the second place and the first prize went to Anabia.Anabia excitedly walked upto the stage and spoke,"I'm really happy to win this prize,but happier that I found a new,caringand trustworthy friend today.The story behind finding such a nice friend is that I forgot mypastels and would not be standing here if Rida had not shared her pastels with me.It is onlybecause of you,Rida,that I have this prize.Thanks,my dear friend!"
《双语学报》2023-2024学年高二W版·新教材广东专版第2期测试题参考答案及部分解析第2期测试题参考答案1-5 BCAAC6-10 BDDCB11-15 ADDBD16-20 FCDAG21-25 BADBA 26-30 DCCDC31-35 ABADC36-45(One possible version)36.opportunities 37.in38.are ignored39.what40.solution41.to persevere42.smaller43.asking44.or45.permanently写作(One possible version)第一节Hello,everyone,Today,I'd like to share with you the biggest challenge I used to face.When I first entered senior high,I struggled to keep up with the fast pace of the class,whichusually made me anxious.After careful consideration,I reached out to my teachers for help.Thankfully,they gave me useful advice.With their advice,gradually,I improved my grades andbecame more confident.Looking back,I'm happy to have faced my problem with courage.It wasa difficult challenge,but it helped me grow quickly.Thanks for listening!第二节Paragraph 1:"I don't want any,"I said unhappily,still upset she didn't buy beautiful stationery for me.Shecarried two bowls of oatmeal to the table,saying,"I suppose you don't want any of this either."That was when I noticed a pack of paper next to my bowl.I stepped closer,seeing a perfectreproduction of Minnie Mouse on the top piece.I glanced quickly at Mom,who stared at heroatmeal,but her pink cheeks revealed she had made the drawing.I picked it up,surprisinglyseeing other pretty cartoon characters on every piece of paper.Paragraph 2:“Mom,the cartoon characters are so beautiful,”I said,with a smile..“Thank you.”Just then,I realized Mom had stayed up to draw and felt regretful about my previous dissatisfaction.Thatmorning my classmates displayed their stationery.As I put out mine,one of my classmates said,“The cartoon characters are awesome,”pointing at my stationery.“Where did you buy it?'“Mymom made it for me,"I said proudly.From then on,I tried to understand every decision my mommade,because I believed I was always the one she loved.听力练2参考答案1-5 BACAB6-10 CABCA11-15 BCACB16-20(One possible version)16.future17.Find18.love /enjoy19.goals20.immediately第2期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章介绍了在爱丁堡艺术节上游客可以随时就餐的四家餐馆。l.B。理解具体信息。根据Eleanore部分..owner Roberta launched.Eleanore.Named after
Q4:Who helped Tom in time?(M)A4:His colleague,Peter.(W)Q5:What does Tom usually do on workdays at home?(M)A5:He usually lifts weights.(W)PART C:Retelling故事复述录音原文:No sooner had the bell rung than an old lady,accompanied by the English teacher,walked into theclassroom.Students looked at each other.Questions were obviously written on every face.The oldlady said that she lost her handbag on the way to the hospital yesterday.As she was anxiouslywondering how to find it,she received a phone call.It was a boy who said he had picked up thelost handbag near a bus stop and got the phone number in it.Then the old lady realized she musthave lost it while hurrying to catch the first bus.The boy didn't leave until she returned to the busstop to get her handbag back.The boy then left in such a hurry that she had no time to ask hisname.But thanks to the school uniform.she found the school and would like to thank him.As theold lady was speaking,the English teacher walked to Tom and asked him,"Why didn't you tell methe real reason why you came to school late yesterday?I am so sorry for blaming you wrongly.Can you forgive me?"Tom looked up and said,"That's all right."The class applauded with joyand appreciation.Summary:When the bell rang,an old lady,accompanied by the English teacher,walked into the classroom.All the students were confused.Then she said she lost her handbag on the way to the hospitalyesterday.It was a boy who called her and didn't leave until she returned to the bus stop to get herhandbag back.Then the warm-hearted boy left in a hurry.She had no time to ask his name andshow thanks to him but she got the school name from his uniform.While the old lady wasspeaking,the teacher walked to Tom and asked him why he didn't tell the real reason why hecame to school late yesterday.She felt so sorry for blaming Tom wrongly and asked for hisforgiveness.Tom looked up and said that was all right.All of the students applauded with joy andappreciation.第4期测试题参考答案1-5 DCABD6-10 AABAC11-15 ACDCA16-20 DECGA21-25 ABDCB26-30 DACBD31-35 CABDA36-45(One possible version)36.reflecting37.to38.popularity39.a40.effective41.has suffered42.relieved43.eagerly44.when45.physicians写作(One possible version)第一节Dear Kevin.How are you doing?I hope everything is going well with you in Beijing.I'm writing to inviteyou to visit Hangzhou during the National Day holiday to witness the excitement of the 19th asianGames.Hangzhou is a beautiful city with a rich history and culture.It's famous for its attractive WestLake,ancient pagodas,and tea culture.The upcoming Asian Games will be held here,which will
But since both work and family life have endless to-dos,that strategy is bound to fail.As time-management writer Laura Vanderkarn points out,it's far more useful to learn to tolerate the discomfort of knowing your email inbox is filling up,or that the living room is still a mess. Choose true enjoyment.It's all too easy to fill "me time" with things you think you should enjoy.If you genuinely love such activities,they're perfect. 39 Make sure at least a small part of your week is spent doing something you can honest- ly say you enjoy for itself. 40 Once you do get some restorative time,borrow a technique for making it count:when you realize you're enjoying yourself,spend half a minute consciously paying attention to the
cianism are 65 (frequent)heard in speeches or talks given by famous foreign people.Besides,people around the globe can have access 66 Confucius ideas in Confucius Institutes and Chinese Culture Centers abroad.The institutes and centers serve as non-profit public institutions to help foreigners 67 (well) understand China than before through language teaching and cul- ture introduction. So far China 68 (open)over 500 Confucius Institutes in 162 countries and regions.There are also 1170 Confucius Class- rooms operating in middle and primary schools.What's more, Chinese Culture Centers in Cairo,Paris,Berlin,Tokyo and Den mark,to name a few,are introducing China by holding cultural 69 (activity),opening training classes,and_70 (build) libraries.
【答案与解析】 28.C细节题。根据第4段第1句可知,研究人员尚不清楚这种 植物是否从杀死的昆虫中获取养分。 29.D推断题。根据第5段第1、2句可知,此处旨在说明当昆虫 的尸体腐烂时,植物也会受益这一自然现象。 30.B推断题。根据文章末句可知,Chase认为Nicotiana insecti-- cida在农业方面有应用价值。 31.A主旨题。文章介绍了一项科学界新发现一一种能捕捉并 杀死小昆虫的烟草属植物。
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
resources covering all major school subjects.They will be a- ble to attend classes online or study v
2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
V.26-30 CADBC 31-35 CABDBVI.36-40 CGEDAVII.41-45 ACBBC 46-50 CAADC 51-55 ABBDCVII.56.languages 57.mo
3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
Eating healthier may be as simple as not going to the grocery store,one study revealed.When people s
4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
高二英语上学期总复(四)参考答案及部分解析参考答案1-5 ABCBC6-10 DABDC11-15 CDCBA16-20 EBCAF 21-25 ABDCB26-30 DCADB31-35 DCAC
5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
Thousands of other plastic products-like b

