高三2025~2026学年核心突破(六)6英语QG试题

1

高三2025~2026学年核心突破(六)6英语QG试题正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年核心突破高三英语
    2、2024—2024学年核心突破答案高三英语
    3、2023-2024学年核心突破6英语
    4、2024核心突破英语
    5、2023-2024高三英语核心突破答案
    6、核心突破答案网址2023-2024高二英语
    7、2023-2024学年核心突破(一)英语
    8、2023-2024学年核心突破(六)英语答案
    9、2024到2024核心突破英语
    10、20242024学年核心突破英语答案
第二部分阅读(共两节,满分50分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。答案解析网A答案解析网Learn-to-SwimProgram答案解析网The organization the Red Cross has developed swimming courses for children, allowingeveryone at every level to feel comfortable in the water.答案解析网WhattoExpect答案解析网At the Red Cross, our swimming classes are tailored to the needs of each child, so that heor she can progress at a comfortable pace.答案解析网 In the Learn-to-Swim program, parents or guardians of children up to 5 years of age willactively participate in their children’s swim lessons.答案解析网WhatThey'll Learn答案解析网The Learn-to-Swim program focuses on building skills one step at a time and buildingconfidencein thewater.答案解析网During their swim lessons,children will spend time on the following sixlevels:Level 1:Introduction to Water Skills:Students will learn how to feel comfortablein thewaterandsafelyenjoyit.答案解析网Level 2: Fundamentals of Aquatic Skills: Students will learn basic swimming skills.Level 3: Stroke Development: Additional guided practice will help students improve theirskills.答案解析网Level 4: Stroke Improvement: Students will gain confidence during swim lessons,improve their stroke and gain additional aquatic skills.答案解析网Level 5: Stroke Refinement: Guidance allows students to refine their strokes and becomemore efficient swimmers.答案解析网Level 6: Swimming and Skill Proficiency: Students will learn to swim with ease andefficiency, and gain the ability to swim smoothly over greater distances.SignUpfor SwimLessons答案解析网Please click here to find a suitable swimming pool to register for the Red Cross swimlessons.答案解析网AdditionalCourses答案解析网Parents whose children participate in swim lessons may also wish to take a CPR and FirstAid class. This way, you can deliver care to others during medical emergencies. With online,in-person and our Mixed Simulation Learning courses, you can choose one that suits yourschedule.答案解析网21.What is an advantage of the Learn-to-SwimProgram?答案解析网A. It helps to improve grades.B. It suits students of all levels.C. It includes first aid knowledge.D. It offers perfect swimming pools.22.Whatcan beinferred about the swimlessons?答案解析网A. A student reaching level 6 can be a coach.答案解析网B. Parents are not allowed to participate in them.答案解析网C.They focus on custom learning and comfort.答案解析网D.Thelower agelimitfor joining in them is5.答案解析网23.From which is the text probably taken?答案解析网A. An online page.B.A school textbook.答案解析网C. An organization report.D. A sports magazine.答案解析网B答案解析网Smriti Mandhana is such a powerful name in the world of women's cricket(板球) and hasproved her excellence every time when her performance was needed. She was born on July 18,1996, in Mumbai, India. Seeing that her brother started playing the sport, Mandhana startedparticipating in local matches when she was just six, Then her talent started appearing to be【考前押题卷·英语(★)第3页(共8页)】
本文标签:

扫码二维码