陕西九年级2025-2026学年度第一学期周期学业能力评鉴(一)1(A)英语(A)答案

1

陕西九年级2025-2026学年度第一学期周期学业能力评鉴(一)1(A)英语(A)答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

第二节One possible version:“"You can still work on your upper body from a seated position until the sprain gets better,” mydad said that night.“But the tournament's in two weeks. How am I supposed to be ready?"1looked at him doubtfully.“You'll be ready because you're playing for your team, for all the hoursyou've put in,”he said,his eyesburning with determination.Over the next few days,I pushedmyself harder than ever. My dad guided me through each exercise, his voice a constant drumbeatof encouragement.My teammates brought menotes of support and helped me withmy recovery.Slowly but surely, my ankle improved, and my skills began to return.The day of the tournament arrived, my ankle still aching now and then but my spirit unbroken.The game was intense, every point a battle. In the final seconds, with the score tied, I foundthis.”With a final burst of speed,Ilaunched towards the basket, the ballflying through the net.The crowd burst into cheers.We'd won!My teammates hugged me, their faces shining with joyand disbelief.I looked over at my dad, who was standing on the sidelines, a proud smilespreading across his face.Irealized thatthisvictory wasn't just about basketball, but aboutperseverance and never giving up.【词汇链接】sweat it out(para.2):熬过,焦急地等待到最后pointguard(para.2):控球后卫,组织后卫shoothoops(para.4):投篮部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是应用文,文章是关于一个视频比赛的相关信息。21.D。理解具体信息。根据Howtoenter部分中的Pre-check(optional)submit your script免因错误信息被取消资格。22.D。理解具体信息。根据Theme3:Createa45-to60-secondvideoexploringfairness...可知,Theme3明确要求创作45-60秒的视频,探讨水资源的公性,故选D项。Theme1OptionA要求创作关于社区或学校设施的动画或长视频,故A项错误;Theme1OptionB要求展示如何让河流保护活动既有趣又无污染,故B项错误;Theme2要求通过视频分享你与水的个人或文化联系,故c项错误。23.B。理解具体信息。根据Timeline部分中的Finalistsannounced:May13,2025可知,时间表明确指出,决赛选手将于2025年5月13日被宣布。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者养成了每天步行去图书馆的惯,图书馆里的一切给作者带来了独特的体验与感悟。24.A。理解词汇。第一段明确指出,作者在步行过程中会思考并逐渐放松,最终让思绪自由蔓延。根据划线词后面的内容可知,第二段强调了图书馆的安静氛围让作者的动作更加轻柔,进一步强化了放松效果。因此,图书馆的环境“增强了”步行带来的放松效果,故选A
本文标签:

扫码二维码