[九师联盟]2024~2025学年高三核心模拟卷(上)英语试题正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷下英语二
2、2024九师联盟高三核心模拟卷英语
3、2023-2024九师联盟高三核心模拟卷下英语二
4、九师联盟2023-2024高三核心模拟卷上英语
5、九师联盟2023-2024高三核心模拟卷中英语
6、九师联盟2024高三核心模拟卷下英语
7、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷下英语五
8、九师联盟2024高三核心模拟卷中英语
9、九师联盟2024高三核心模拟卷英语
10、2024到2024九师联盟高三核心模拟卷下
W:Yeah,but when I arrived home five minutes ago,I found that my car wouldn't start.AndJohn is in Brighton on business.M:Do you know what's wrong with your car?W:I'm not exactly sure.I think there is a problem with the engine.Er...I wonder if you couldgive me a ride to the hotel tomorrow morning.M:Sure.When shall I be at your place?W:Well,what about 8:00?We'd better leave early to avoid the traffic.M:No problem.It takes twenty minutes to reach your place.By the way,do you also need meto drive you home tomorrow afternoon?W:No,John will be back to get me and then we'll pick up our son from school.Thanks,Michael.M:That's okay.See you tomorrow.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 10)M:Everybody,welcome to Bangkok,the capital of Thailand.I hope you will enjoy thistour.To get around,this tour will be done on an open bus.Throughout the country,you willsee many temples.In Bangkok,you will visit the Grand Palace,where the king of Thailandlives.In its northeast corner is the most famous Buddhist temple-Wat Phra Kaew.Just acrossthe street from the Grand Palace is Wat Pho,one of the oldest and largest temples in Bangkok.Another famous temple is Wat Traimit,which lies in Chinatown in Bangkok.Bangkok isalso famous for shopping.We will be visiting the famous Chatuchak Weekend Market,whereyou can buy many presents for your family when back home.Besides,we will be trying somefamous Thai food there.Bangkok is very easy to travel around.Besides the buses,we have atrain system called the MRT,affordable taxis,and tuk-tuks.第二节到此结束。现在,你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。听力部分到此结束。试题答案听力:1-5 CCABB 6-10 CBAAB 11-15 ABBCA 16-20 CCBAA阅读:21-23BACA篇:文章介绍了四个艺术博览会。2l.B【解析】细节理解题。根据VOLTA New York部分第二句可知,举办该艺术博览会的目的是为那些新兴和成长中的艺术画廊提供一个基础台。22.A【解析】细节理解题。根据Seattle Art Fair部分第二句可知,该艺术博览会是一项仅限【高一英语·参考答案第4页(共10页)】·25-20A·
本文标签:
