2025届高三总复习·名师原创模拟卷(二)2英语(XS5)试题

10

2025届高三总复习·名师原创模拟卷(二)2英语(XS5)试题正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年名师原创模拟英语
    2、2023-2024名师设计高考模拟卷英语答案
    3、新高考2024名师原创英语答案
    4、2023-2024名校名师高考模拟仿真卷二英语
    5、2023-2024全国高考名校名师原创卷2英语
    6、名师原创模拟2024英语答案
    7、2024名师原创卷英语答案大全集
    8、2024名师原创模拟试卷
    9、2023-2024全国高中名校名师原创预测卷英语
    10、2023-2024学年名校名师高考模拟仿真卷英语
第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。根据续写第一段首句可知,作者攒够了买山During my first summer break in college,I found myself longing for地自行车的钱。那么作者买自行车的时候心情如a mountain bike.It was Annabelle,a friend of mine,who motivated this何呢?她最终挑选了一辆什么样式的山地自行车desire within me with her impressive mountain bike.I often daydreamed呢?about having adventures on winding paths and mountainous landscapes.根据续写第二段首句可知,作者找到了心仪One afternoon,I decided to tell my mom about my deepest desire.的山地自行车。那么购买的过程是怎样的?骑着"Mom,"I began,"I've been thinking a lot lately about getting a mountain自己新买的山地自行车作者感受如何?作者从这bike."I explained how Annabelle's bike had fired me with enthusiasm.But次经历中得到了什么样的感悟呢?at the same time,.I felt a sense of guilt for burdening(加负担于)her withmy wish.ggOne possible version:Instead of refusing my request or offering to buy the bike herself,myAfter working for a period of time,I finally savedmom remained thoughtful for a while.Then she said gently,"Serena,Ienough money.On my weekend off,I took a trip tounderstand how much this means to you.But have you considered what ita bike shop with my family to take a look atwould mean to earn the bike yourself?Why not look for a part-time job?"mountain bikes.As we walked into the bike shop,Her words caught me off guard.Earn it myself?The idea hadmy heart raced with anticipation.The newnever crossed my mind.It seemed frightening at first.I had always beenmountain bikes lined up before us,each one apromise of adventure and freedom.I carefullysheltered,rarely stepping out of my comfort zone.I hesitated.The thoughtlooked over the rows,searching for the perfectof entering the workforce for the first time left me feeling upset.What ifImatch.One particular bike stood out,its bright redfailed?What if I couldn't handle the responsibilities?color catching my attention.I quickly decided itgwas exactly what I was looking for.PMy mom sensed my inner unease as I considered stepping out ofmy comfort zone.She said to me that it is natural to feel uncertain whenI signaled to the salesperson that I had found mystarting something new,but she reminded me that growth often occursmatch.Soon the paperwork was completed and theoutside of our comfort zones.Her words gave me the courage to take thebike was prepared for me.I could hardly containfirst stepmy excitement.As I wheeled the bike outside,aIn no time,I applied for some part-time jobs.And finally,I landedsense of pride washed over me.This wasn't just aa job as a cashier at a local grocery store.My first day was tension-filledpurchase-it was a symbol of my growth andThe unfamiliar surroundings and the thought of interacting with strangersnewfound independence.When I rode home on mymade me want to escape.But as the days passed,I grew more confident.new mountain bike,with the wind in my hair andI greeted customers with a smile,learned to operate the cash register withthe sun on my face,I couldn't help but smile.Thisease,and even struck up conversations with my coworkers.was just the beginning of my new journey.g注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。After working for a period of time,I finallysaved enough money.I signaled to the salesperson that I had foundmy matchQ【写作提示】语篇类型是记叙文,主题语境是人与自我之做人与做事。大一暑期,作者非常渴望拥有一辆山地自行车,在告知妈妈自己的愿望后,妈妈建议作者去兼职赚钱来实现自己的愿望。尽管一开始作者并不愿意走出自己的舒适圈,但在妈妈的鼓励下作者还是勇敢地迈出了第一步,并找到了一份收银员的工作。经过一段时间的努力工作后,作者终于攒够了买山地自行车的钱。9
本文标签:

扫码二维码