[学考大联盟]2023-2024学年度高三5月联考试题(英语)

14

[学考大联盟]2023-2024学年度高三5月联考试题(英语)正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、学考2024答案
    2、学与考联合体2024高三第四次
    3、2023-2024学考联通期末大考卷答案
    4、学与考联合体2024高三第三次模拟英语
    5、2023-2024学考英语答案
    6、学与考联合体2024一模
    7、2024年学考答案什么时候发布
    8、学与考联合体2023-2024学年度高三年级第二次模拟
    9、2023-2024学考答案
    10、2023-2024学考联通期末大考卷七下英语答案
W:Oh,really?Someone you met in the bank?Does he work there?M:No,he is a tourist from New York.He's an architect,and he's spending four weeks traveling around Europe.W:Just like us!M:Well,let's decide what we'll see today.Text 10The cave paintings were the way early humans shared information about themselves.Today there are manydifferent ideas about what the paintings were trying to say.However,the real meaning of the artwork may alwaysremain a mystery.Early humans may have used cave paintings to express thoughts about hunting.Large animals are common in thesepaintings.The early people may have thought their drawings would create magic to help them hunt.One thing is certain about cave paintings.They are all very similar,no matter where in the world they werediscovered.This is surprising because the artwork was created tens of thousands of years ago.For the most part,thepainters could not have had contact with one another.Without transportation or technology,there was no easy way tosee or talk to people in different parts of the world.The cave paintings show us that no matter where they lived,earlyhumans had a lot in common.Animals and hunting were important to them.Whatever their reasons were for creatingthese cave paintings,we are blessed that early humans left their mark.1-5 CAACB 6-10 ABCBC 11-15 ACBBC 16-20 CABACA本文是一篇应用文。都柏林是欧洲较小的首都之一,但它有大量的景点。文章介绍了其中不可错过的四大顶级景点。21.D细节理解题。根据文章第一部分第二句可知爱尔兰国家美术馆收藏的15000件爱尔兰和欧洲艺术作品可追溯到13世纪至20世纪中期。故选D。22.C细节理解题。文章第三部分第三句提到1684年的一场大火损坏了城堡的一大部分,在重建过程中,城堡的一部分呈现出乔治王朝时期的建筑风格,与原有的风格一起形成了今天有趣的风格组合。故选C。23.A细节理解题。文章第四部分第三句提到这个公园周边种植的梧桐树和其他树木是为了防止城市噪音,它是鸟类和人类的天堂。故选A。B本文是一篇记叙文。文章讲述了作者对于阅读的情感变化及家庭阅读活动的传承。24.D细节理解题。根据第二段“It made me want to read the stories he shared.That was the year I became a reader.”可知,老师出声朗读的方式感染了作者,让作者对老师所朗读的书籍产生了兴趣,从此成了一个喜欢读书的人。25.B词义猜测题。根据画线短语后“Friends,.TV shows,.and sports took over,and reading was one of the thingsthat we couldn't spare time for.”可知,作者的女儿长大后,由于外界因素的影响,不再与作者共读一本书,这项家庭阅读活动逐渐淡出了他们的生活。26.C细节理解题。根据第四段“A few days later,she suggested we read it together.She smiled and laughed,appreciating the humor and clever writing'”可知,作者的女儿主动请求与作者再次共读一本书,作者曾经的家庭阅读活动又恢复了。27.B推理判断题。根据最后一段信息可知,作者提及学步孩童是想表达白己期待能继续与孙辈一起共读一本书。由此可推知,作者很怀念家庭阅读活动并希望能将共读一本书的家庭活动继续进行下去。精品押题卷·英语五第3页(共6页)
本文标签:

扫码二维码