[广州二模]2024年广州普通高中毕业班综合测试(二)2答案(英语)正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、广州市2024二模英语
2、2024广州高中毕业班综合测试二
3、广州市2024年高三二模
4、广州市2024高三二模
5、广州市二模英语2024
I don't want to place too much reliance on being an employee.IHere is your brief tour around Belfast.This morning youwill try to run a business.will visit the City Hall.This afternoon,you will visit the zooW:What business will you run?Do you have somethingand this evening,you will go to a concert at the Ulster Hall.in mind?Tomorrow morning,you will visit the Ulster Museum and seeM:Do you think that running a food stall will bethe gold treasure of the 16th-century Spanish warship.In therewarding nowadays?afternoon,you will go to the Botanic Gardens and you willW:It can be.But have you prepared yourself mentallywalk among rare plants.And then you will visit the Palmand financially?House.You will have a free evening so you can go to someM:I can start from what I have and I'm very ready to dolocal pubs.You can enjoy some Irish folk music there.Nextit.morning at 10,you will fly back to London.I hope you willW:You should choose the right place and the rightenjoy the two-day tour.Thanks.segment too.You must do very careful research to make a【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个good result.适合青少年参加的夏令营。M:I know it.It's much easier to start a business than to21.B【解析】细节理解题。根据第一部分的“torun it well.explore and experience a full range of visual and performing(Text 9)arts”可知,喜欢绘画的可以参加Creative Arts at Park夏M:I heard you took part in the city marathon last令营。month!That's wonderful,Cathy!I didn't know you were so22.D【解析】细节理解题。根据第二部分的“Teens●athletic!get the benefit of giving back to those less fortunate'”和第三W:Thank you,John,but that's just my hobby.You部分的“who will manage our planet's resources withknow,it allows me to escape from my tiring work at the lawintegrity and passion'”可知,它们的共同,点是都涉及公益office.活动。M:What about the race?Did you complete the whole23.D【解析】细节理解题。根据第四部分的“Duringcourse?the camp,kids are grouped together by age”可知,在该夏令W:I ran a half marathon-about 13 miles altogether.It营中,青少年按照年龄分组。took me about 2 hours.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了新西M:Oh,I couldn't even picture myself running that long,兰的40名卡车司机共同帮助一名8岁的男孩完成他的生日especially in such hot,windless days.愿望的故事。W:The race started at 8 o'clock,and luckily there were24.C【解析】细节理解题。根据第三段的“to anyoneenough clouds the whole morning.who is willing to take him for a ride in their truck for his 8thM:Did you carry any supplies with you?birthday.”可知,她希望有人能在他儿子生日那天用卡车带W:No,the volunteers would provide us with enough他兜风。supplies along the path.It wasn't as tough as you think.25.A【解析】词义猜测题。根据画线单词上文的Would you like to join me next year?"dozens of truckers from across the region have promised toM:Er,I think I can help distribute the supplies andoffer their support'”和下文的“on the young boy's birthdaycheer for the athletes.party..”可知,该词的意思是“聚集;汇集”,与A项意思W:That's a great idea.相同。(Text 10)26.D【解析】推理判断题。根据第五段的“IamGood morning,everyone.Welcome to Belfast,one of thehoping to help organise a convoy for the young boy who turnsyoungest capital cities in the world.In the 17th century,it was8 on Sunday9 th July”可知,Hart是个善良且具有热心肠only a village.Then during the 19th century,the development of的人。industries like rope-making,engineering,and tea trade doubled27.C【解析】推理判断题。根据最后一段中的“everythe town's size every ten years.The city is well known for itskid knows that there is a community and people out thereshipbuilding.It was here that the "Titanic"was built.that will back them and stand beside them.”可知,他想让孩6
本文标签:
