2024届山东省临沂市高三教学质量检测考试(3月)英语答案

12

2024届山东省临沂市高三教学质量检测考试(3月)英语答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024山东省临沂市高三下学期模拟考试英语
    2、山东省临沂市2024高三期中英语
    3、2024临沂市高三联考英语
    4、2024临沂高三期末英语
    5、2024临沂市高三教学质量检测
    6、2024临沂市高三教学质量检测考试答案
    7、山东省临沂市2024高三期末考试
    8、临沂市2024年高三期末考试
    9、2024山东临沂高三期中英语
    10、山东省临沂市2024高三期末
42.A。根据下文中的“It just wasn't in my personality to be very outgoing.”可知,此处指在一年级和二年级的时候,作者非常害羞。43.C。根据语境可知,Mr Bricker总是鼓励作者多写。44.D。根据下文Mr Bricker鼓励作者担任主角和“I realized it was time to51 my shyness..”可知,此处指作者认为Mr Bricker看到了自己内心的力量。45.A。根据下文中的“I need someone to play the lead part of Dorothy.”可知,作者所在的班级要表演一出戏剧。46.C。根据“raised their hands at once”可知,此处是指有几个激动的学生马上举起了手。47.D。根据下文中的“You're great at..while writing the play!”可知,Mr Bricker认为作者是扮演Dorothy的最佳人选,因此惊讶于作者没有举手。48.D。上文提到作者是个很内向的人,所以此处指只是想到站在舞台上面对很多人作者就感到很害怕(terrified)。49.C。根据下文中的“so you won't worry about lines'”可知,Mr Bricker认为作者擅长记忆。50.B。根据语境可知,此处指Mr Bricker在写剧本的时候就已经把作者当成Dorothy的人选了。have sb.in mind(for sth.)“心中已有某人(作为…的目标选项)。”5l.A。作者意识到是时候摆脱害羞了。throw off摆脱;show off炫耀;give off释放;call off取消。52.A。根据常识和语境可知,经过五个月的练,最后作者班级的表演取得了成功。53.C。根据上文中的“when the audience stood and applauded'”可知,观众为作者的表演而欢呼喝彩。54.D。根据语境可知,观众不仅是在为作者那晚的表演喝彩,也为作者在今后的人生中的表现而喝彩,上文中的performance是提示。55.B。根据全文内容可知,作者一开始不敢举手申请角色,最后却成功地完成了演出,由此可知作者新获得的是自信。56.are learning 57.equipped 58.a 59.to engage/to be engaged 60.handling61.to 62.but 63.understanding 64.saw 65.what第四部分第一节【参考范文】There is rising concern about environmental pollution.For me personally,both individuals and the governmentshould try their best to improve the environment.As individuals,we can grow more plants to absorb poisonous gases and produce the oxygen we breathe.Meanwhile,we should make good use of public transportation instead of driving cars or taking taxis,which willreduce both traffic jams and air pollution.As for the government,it should appeal to more citizens to take action andmake strict laws to punish those who damage the environment.All in all,it takes all our efforts to reduce pollution and create a pleasant environment.(105)第二节【参考范文】Possible version 1:Their words made Messi start to consider the true meaning of a real soccer player.With their remarks echoing inhis mind,he ultimately began to comprehend that posing with a ball and just cheering for others couldn't make a realsoccer player.The thought was an invisible motivation that urged him to practise.The subsequent days witnessed hisearly rising and dedicated training.He practised how to kick,throw the ball in from the sidelines and how to pass theball to his teammates.As time elapsed,his devotion was rewarded and he became a skilled player.(83)Finally,it came the last game of the season between the Green Lightning and the Golden Suns again.Messi couldnot wait to demonstrate that he could be a real soccer player.Therefore,he played actively when the game kickedoff.He chased the ball up and down and finally took control of the ball.Abruptly,he kicked it hard and passed itright to one of his teammates who scored.At length,The Green Lightning was the winner of the game and Messi wonthe cheer from all his teammates and his coach.At this juncture,Grace approached him,acclaiming,"you are thereal soccer player.Hearing this,Messi felt on top of the world,with a victorious smile on his face.(107)Possible version 2:Their words made Messi start to consider the true meaning of a real soccer player."Without the intense trainingto better the football skills,the so-called serious game face and victory smile would be nothing but a 'ridicule'",thought Messi.Thus,he spared no effort to practice kicking the ball,running after it and kicking it again attentively高二英语(附中版)参考答案一2
本文标签:

扫码二维码