衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级期末考试英语(新高考无角标)试题正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
in class lately.I understand it can be challenging.Maybe you could try taking short breaks afterclass to stay focused.Also,writing down key points might help you stay engaged.Don't hesitateto talk to your teachers about it-they might have some useful advice.Most importantly,don'tput too much pressure on yourself;learning should be a positive and enjoyable process.Remember,I'm here for you,and I believe you can overcome this!Yours,Li Hua第二节One possible version:A couple of hours later Mae asked if we had finished."Sure,take a look,we said."You call thisclean?"she shouted from the bathroom."Sure,"we said."What's wrong with it?"She went overevery inch of that room and explained why it was not clean and how to clean it.Who knew youwere supposed to use a cleaning product or clean under the toilet seat?We unwillingly redid thewhole bathroom.It really did look clean after our redo.I didn't know the difference beforehand,but I could tell the difference after we redid the cleaning.No one had ever taken the time before to explain to me how to clean a bathroom or how to domany things that I needed to learn.My Mae did that.She taught me how to clean,how torespect myself,and so much more through the years.I held onto those shoes long after I hadoutgrown them,and I still clean the bathroom from top to bottom the way she showed me.Because of Mae,I am who I am today部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了四间位于巴黎的待租公寓的信息。21.B。理解具体信息,根据Apartment1部分中的This wonderful28m2,1 Bedroom,apartment和Apartment2部分中的This amazing35m2,1 Bedroom,apartment可知,Apartment1和Apartment2都只有一个卧室。22.D。理解具体信息。根据Apartment3部分中的e1,500/Month(Bills included)可知,Apartment3两个月的租金是3000欧元。bills included指租赁房屋时,租金已经包含了水电煤等费用。23.D。理解具体信息。根据Apartment1、Apartment2、Apartment3部分中的Pets allowed:No和Apartment4部分中的Pets allowed:Yes可知,养宠物的人应该租Apartment.4。【补充说明】walk-up:(大楼)无电梯的B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。文章介绍了图书封面设计师Richard Ogle的工作。24.C。理解具体信息。根据第四段中的WHSmith liked it so much that they took a whole sectioninstead of a bookcase.More people saw it,so it sold more可知,“The Broker”一书的封面设计非常成功。25.A。推断。根据第六段和划线词后面的we‖change the cover可知,图书封面设计的最终决定权掌握在零售商手中。因此,当零售商对封面设计不满时,出版社想也不用想,修改封
本文标签:
