首页
衡中同卷分科卷
2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题
2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
6、2024年衡水金卷先享题英语四
7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
Entertainment三步一体高效训练讲评NritoMadrid iscometewithout seeinga perfor of Spain'famouslme札记Every day,lame erfers sing,dance r play the guitar in smll cafeand grand theaterske.Foodlots ofMadrid has a wide variety of restaurants,but because the Spanish typically eat late at about9or10pm,it's difficult to find good dinner food earlier.If you get hungry before then,the bestlution is to try a tapas bar where light snacks are served.Be sure to try the jamon,a kind of dryrooms.red ham:Spain is famous for it.ast.What do we know about the Royal Palace of Madrid?18。AA.It has 50 rooms for visitors.liked it,B.It can hold 2,800 people.C.It's been visited by 3 million people.oyed it,D.It is thought to be the largest in Europeo22.Which word can best describe the products at the Rastro as a whole?A.Ancient.B.Creative.C.Various.D.Local.checked23.Which of the following is strongly recommended to visitors in Madrid?searchedA.Having dinner earlier.B.Enjoying flamenco.wed theC.Drinking in a tapas bar.D.Visiting Prado Museum.not myays add【答案与解析】ant and文章介绍了马德里的一些旅游特色,包括其历史、艺术、购物、娱乐以及美食等。21.A根据History部分末句可知,the Royal Palace of Madrid提供50个房间给游客参观。22.C根据Shopping部分末句中的everything可知,这里的商品种类繁多。23.BEntertainment部分第1句指出,没有观看flamenco表演的马德里旅行是不完整的。BTo put out a forest fire in Chongqing,local firefighters and volunteers were organized quickly.nd oneAmong them,Francis Stonier attracted attention for his foreign face.ity forStonier,a 42-year-old American teacher at Southwest University,won applause from Chinesenetizens after his video of assembling (and carrying chainsaws to support local fire rescue cam-paign went viral online.The university was near the mountains which were raged by wildfires.Up-someseeing the recruitment (notice for volunteers,the American immediately signed up to sup-oort the firefighting campaign.y fur-Fire rescue chainsaws,which can cut down trees quickly to make firebreaks,were in urgenteed at that time.As most volunteers were unfamiliar with the use of such chainsaws,Stonierared his logging skills with the others.Stonier came to the frontline with other colleagues whenery inemaximum daytime temperature hit 43 Celsius degrees.Stonier and his team spared no effort toensivepassemble about 50 chainsaws,solving the problem of tool shortage in firefighting.For safetyess rescue staff advised Stonier toretu tothe foo of the mountain instead ofing the chainsaws."Though I felt pity in my heart,I must follow the overall arrangement,"saidgh thenarketadding that he feltso proud when seeing the chainsaws assembled by his teamarried byne participtin thebatt s praised by ocfwhmored videeighters to fight the wildfires.posted themnmedia platforms.The heart-warming videosoov1millio99【24新教材DY,英语-R-选择性必修第一册-Y】
本文标签:
