全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

23

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
讲入康德教育·备若牛小稈序,杏看中多学资料解析:2l.根据这句话Dr.Zahi Hawass,the world's most celebrated archaeologist可知D选项正确。22.根据这句话On May1l,Seattle WA,可知B选项正确。23.根据图文信息可知ABD都是报名方式,只有C不是,所以C选项正确。24.整篇文章介绍考古学家的讲座,吸引读者去参与,得知A选项正确。25.文章第1段和第2段都是为了引入动物权益话题,可知D选项正确。26.根据文章第3段The gratitude to animals,.which bring us companionship and even rescue us,,contributed tomaking the modern concept of animal rights popular.所以C选项正确。27.根据文章第4段And the animals don't have to be powerful bulls or cute birds,.cats and dogs to avoid suffering.What about pythons and iguanas?They have rights too.可知A选项正确。28.整篇文章对动物权益发表观点,所以C选项正确。29.2 More people have strong desire to travel and the market is seeing more opportunities for healingtourism.As China improved their COVID-19 response measures.About 60 percent of respondents said theyhave a plan to travel domestically,while 32.37 percent choose both domestic and outbound tourism this year.说明人们被抑制的需求得以释放,所以D选项正确30.3 Though the tourism industry was hit hard by COVID-19,after the pandemic people began to paymore attention to their health and have strengthened their will to travel可得知A选项正确。31.87 percent,55.24 percent,57.39 percent,10,000-20,000 yuan,32.6 percent,5,000-10,000 yuan,1,200 questionnaires这些数据,可得知B选项正确。32.1 More people have strong desire to travel and the market is seeing more opportunities for healingtourism,3 after the pandemic people began to pay more attention to their health and have strengthenedtheir will to travel,4 among which healing tourism has become a bright spot.5 Data from travellingplatforms所以C选项正确。33.根据文章第2段there are some signs your child might be a victim of fashion bullying.They'll become pickyabout what clothes they wear and will be very demanding when you take them shopping.所以D选项正确。34.根据文章第1段With fashion magazines,.advertisements and teenage idols sporting the“latest and greatest'”trends,there's a lot of pressure on teenagers to fit the mold.2 Advertising and marketing have made oursociety increasingly image-conscious and our children are suffering the consequences.所以B选项正确。35.根据文章第3段The need to belong in groups is crucial to young learners and exclusion(排挤)is something theysee as the end of the world可知A选项正确。36.根据文章第4段What Not to Wear,a popular television show,features fashion bullying as entertainment.第5段I think beauty is probably at the base of fashion,but the problem comes when so called "stylish"people startdefining beauty in a way that excludes other people.所以B选项正确。37.根据文章第5段Why wait for a trend in order to follow it?If you're able to wear something with confidence,you will be the one starting a trend.,所以C选项正确。38.B选项UV rays can even damage your eyesight..对应前面一句Sunlight reflected off the snow can make it hardto see.39.接下来两段在解释原因,对应A选项。40.F选项的That指代前面those sharp blades(冰刀)can kick up ice chips..41.D选项中的关键词是speed,对应整段内容。42.E选项关键词是without them,对应Belgium's Stijn Desmet,.for example,has raced in Beijing without eyewear。高一(下)期末联合检测试卷(英语)第10页共14页

扫码二维码