全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
全国©的所名校高三单元测试示范卷教学C札记Do phone calls from long-lost friends really excite you?You're not alone.A new study findspeople often underestimate how much their old friends will appreciate receiving a call from them outof the blue.Meanwhile,the friend receiving the message placed a much higher value on the surprisesocial interaction.The study featured several experiments involving over 5,900 people,looking atwhat factors play into the amount of appreciation someone feels when others contact them.In one experiment,study authors asked half of the participants to remember the last time theycontacted someone in their social circle after not speaking with them for a really long time.The restof the group took the opposite approach,remembering when a long-lost friend reached out to them.The two groups then had to rate on a seven-point scale(量表)(1 meaning“not at all'”and7meaning "to a great extent")how much the person receiving this communication appreciated,or feltgrateful,or pleased about the message.For people making the call,this meant guessing how muchtheir friend enjoyed hearing from them.For the people receiving the call,they simply had to rate howmuch they appreciated hearing from a long-lost pal.Results show the people reaching out significantly un-derrated their friend's appreciation when comparing the two groups."I sometimes pause before reaching out to people from my pre-pandemic social circle for a varie-ty of reasons.When that happens,I think about these research findings and remind myself that oth-er people may also want to reach out to me and hesitate for the same reasons,"the lead author of thestudy concludes."I then tell myself that I would appreciate it so much if they reached out to me andthat there is no reason to think they would not similarly appreciate my reaching out to them."28.What were the two groups of participants asked to remember?A.To hear or to be heard.B.To record or to be recorded.C.To contact or to be contacted.D.To appreciate or to be appreciated.29.Why was the seven-point scale used?A.To calculate the time of calls.B.To measure the attitude to communication.C.To guarantee the fairness of the experiment.D.To figure out the degrees of appreciation or pleasure.30.What can be inferred from the last paragraph?A.Appreciation can become a habit.B.Social circle stands out during the pandemic.C.Researchers often reflect on the findings in their daily life.D.Hesitation may make us miss our surprise and appreciation.31.What can be the best title for the text?A.Reach out firstB.Connect for informationC.Pay attention to communicationD.Understand the value of surprise【答案与解析】一项研究发现,人们往往低估了他们的老朋友在突然接到他们的电话时会多么感激。28.C根据第2段可知,在一项试验中,研究者要求一半参与者回忆他们最后一次联系失联已久的朋友是什么时候。其余参与者则采取了相反的做法,让他们回忆起失联已久的朋友何时联系了他们。29.D根据第3段第1句可知,两组参与者必须按照7分制对收到信息的人的感激或高兴程度进行评分(1分表示“一点也不”,7分表示“很大程度上”)。因此使用这个量表目的是测量感激的程度。30.D根据最后一段可推知,若联系朋友时犹豫不决,这会让我们错过获得惊喜和感激的机会。31.A本文主要内容:一项研究试验发现,人们往往低估了他们的老朋友在突然接到他们的电话时会多么感激。因此人们应经常主动联系老朋友。【24G3DY(新高考)·英语-BSD-必考-QG】19
本文标签:
