全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

38

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
W:OKText 8W:Is the tennis club running on Tuesday as it was last year?M:No.That's on Wednesdays this year.On Tuesdays it's football.W:Will you go?M:To football?No,I prefer going to tennis.But I've just read my college timetable;I have basketballclasses all afternoon on Wednesdays.W:Then maybe I won't go to that!Is there anything on Thursdays?M:Mr.Brown is running his usual film club again,just like last year.I enjoyed that.W:I'm hoping to do that this year too.And on Fridays,the local singing group will be upstairs and the gui-tar group is downstairs.I tried the singing group two years ago,but the songs were quite boring.M:Well,I guess I'll see you on Thursday evenings then!W:Yes!Text 9M:Mary,tomorrow is your mum's 50th birthday,you know?W:Of course I do.How shall we celebrate it?M:First of all,a birthday present.What about buying her a beautiful skirt?W:That's a good idea.It'll make her look younger.And a big birthday cake,too,with 50 candles.M:That's right.Shall we have a special dinner?W:How about a Chinese dinner?M:Fine.Where shall we have it?W:We can have it at home and learn to cook a few dishes from a Chinese friend.I'm sure Mum will likethem.M:All right.Are you going to do the shopping as well?W:Why don't we go together,Dad?M:OK.When?W:How about this afternoon?Text 10W:I'm here today to tell you about my career as a writer.I wrote my first novel in 1987.I called it Sunset.However,it didn't come out until 1996,four years after my first published novel.After school,I wentto university where I studied law.However,I never practiced law.I was lucky enough to get a holidayjob on a local newspaper as a reporter,and I stayed there.This,of course,gave me lots of opportunitiesto improve my writing skills.I had my first novel published during that period.It was called Tango.Itwasn't a great success,but it gave me useful contacts in the publishing world.My second novel,TheBallet Dancer,was much more successful.It even won a prize for new novelists.Since then,I've writ-ten three more novels and have also had a couple of collections of short stories published.At present,I'm experimenting with writing a play-The List.I feel I'm learning a great deal from this work...第二部分阅读理解第一节A【语篇导读】本文是一篇说明文,主题语境是人与自我。文章为高中生介绍了四种职业规划。2l.A解析:推理判断题。根据第三段“Data science is a traditionally male-dominated industry and
本文标签: 冲刺预测答案

扫码二维码