炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
2023-2024学年上学期高二课标(新教材)第2、4、6、7期参考答案及解析选择性必修一UNIT1参考答案及部分解析参考答案1-5 ACBAC6-10 CBBAC11-15 BBACB16-20 ACBCA21-25 DADAB26-30 BCDBC31-35 BCADA36-40 EADBC41-45 DCBBD46-50 ACBDA51-55 CABAC56.oldest57.which58.to study59.Eventually60.obtained61.mapping62.on upon63.was awarded64.important65.and写作第一节One possible version:Humans have achieved countless amazing things that make our life better.Some of themencourage me to stop doubting people's individual abilities to make a difference in the world.Forme,walking on the moon has been the most inspiring.Humans have always been fascinated by the stars,but it has taken determination,science andskillful engineering to finally allow people to actually leave the planet.One of the biggestmoments in space exploration history happened when Neil Armstrong walked on the moon.Itbecame the start of more advanced space programs.This reminds me never to be afraid to followour dreams第二节One possible version:I could have never prepared for what I found in the backyard:an underground treasure.However,it was locked.I figured the key should be somewhere in Dad's room,so I went back home andsoon found it.I opened the lock,and to my amazement,all our valuables were in there,amongsta couple of documents I couldn't quite understand.I then decided to call on my father's lawyer."Your father's case was sorted out a couple of months back.He was cleared of all charges putagainst him,"said the lawyer.The lawyer handed me a note.In the note,my father explained that he had thought moneywould help us and improve our lives,but it never provided a sense of purpose.So,he decided toleave the life of wealth in hopes of teaching us how to live without it.Looking back at what welearned in this difficult period,I am grateful for the lessons my sister and I learned.I am gratefulfor my father and what he taught us.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章为适合青少年参加的四个活动。
