首页 衡中同卷分科卷

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

衡中同卷分科卷 40

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
第39期选择性必修四Unit2综合检测参考答案及部分解析参考答案1-5 CABBA 6-10 AABAB11-15 CCABB16-20 CCACC21-25 BBDDA26-30 BDBCD31-35 DBDCA36-40 AFDEB41-45 DCBDD46-50 BDADC51-55 BADBA56.happiness57.the58.that59.is regarded60.It 61.to sound62.creating63.evident64.performed65.precisely写作第一节One possible version:Be a good listenerBeing an appreciative listener is always stimulating.When you are a good listener,you are able to understand thespeaker's message,as well as his or her feelings and needs.This understanding forms the basis for successfulcommunication.Good listeners also tend to be more patient and open-minded.which makes them better able tohandle difficult situations.In addition,when people feel like they are being listened to,they are more likely to trust and respect you.So nexttime you find yourself in a conversation,take time to really listen -it could make all the difference.第二节One possible version:Carefully,Mom and Marta moved to the rear.Nothing happened.We tried to sway from side to side,but the raftdidn't move an inch.Dad even tried jumping a couple of times,but that didn't work either.Then it started to rain,and although no one wanted to admit it,we were running out of options.I thought back to our rafting lessons andsuggested trying to lift the side of the raft away from the rocks.So we went to the front of the raft and lifted the side away from the rocks.As we did this,we heard a little noise.We held our breath.On closer examination,it was found that we had lifted the side of the raft from the rocks.Dadimmediately pushed off the rocks with his paddle.We made it!By this time,it was raining steadily,so we paddledreally hard to return to land and wait indoors for the rain to stop.I was praised by my family and I felt like I couldaccomplish anything I wanted.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了四本适合青少年读的书。2l.B。理解具体信息。根据The Mindfulness Journal for Teens部分中的This journal is full of breathingexercises and meditations that teens can use to help with anxiety and work through whatever life throws at them可知,第一本书意在指导青少年们应对学和生活中遇到的各种焦虑。
本文标签:

扫码二维码