首页
衡中同卷调研卷
衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案
衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
2、衡中同卷2024调研卷英语二
3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
4、2024衡中同卷高三二调答案
5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
7、衡中同卷2024答案英语(二)
8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
9、2024衡中同卷调研卷二
10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
Text10学校音乐社团M:Hi everybody!I'm delighted to see so many of you here today for my introductory talkabout the university music society.The soiety was originally set up fifty years a by a group ofpedtutorthe music deprment They thesevefor the first ten yearsand then handed overthe organization of the society to students,and it has stayed that way ever since.outWeinviteexpertsto give talkson various different subjects throughou the yearweve haditspeakers telling us about pianos through the ages,and how tomake drms.The first one of term iski了你this evening,and it's all about violins.但And next Wednesday,you'll have a chance to hear our jazz group playing inncert.Do you地ersremember where the Kings Hall is,whcre you had your first-year welcome talk yesterday?Well,技all ovthe concert will be in the slightly smaller Union Hall,just opposite.H士给了We have a competition every year for young composers.It took us a bit of time choosing aclea病;Ctheme this year-in the past we've covered topics from nature to dance-the committee finallyagreed it would be poetry,so we'll see how that goes!获得项Aher t第二部分bene第一节用)”Bitteemen[语篇类型]说明文[主题语境]人与社会趣之exp[语篇导读]这是一篇说明文。文章介绍了影迷投票选出的史上最佳电影。介驾21.C细节理解题。从第二段Starring in five of the top six movies,it's no surprise that actorTom Hanks is one of the most respected performers of his generation.C.杂。这22.D细节理解题。从最后一段The Dark Knight features Christian Bale and Heath Ledger2emas the caped crusader Batman and the clown prince of crime,the Joker..可知这是一部和蝙蝠侠有关behavi的电影,故选D。to play也喜劝么23,B推理判断题。综合文章首段和和小标题可知本文是介绍了几部影迷票选出来的史上最佳电影,故选B。是介madeB种情沥段美[语篇类型]记叙文力)”可据[主题语境]人与社会压力。[语篇导读]这是一篇记叙文。讲述了Cassie在离开艺术学校一周年这天心情低落,但被一个陌3g生人开导后,通过画日出再次对生活产生乐观心态的故事。indicat并24.D推理判断题。由第四段“We're not busy,take your time..”Jonah came with awho pcappuccino for her."Thanks."She accepted the coffee,"Everything's fine."Then Jonah nodded,物)ancrevealing a comforting smile,and went back inside,可知Jonah作为老板很体贴,江定Cassie的情而玩耍绪不安,并给予安慰。故选D项。非常复25.C推理判断题。根据第六段前三句“Cassie had gone to study fine art hopefully butdropped out after onyayear due to the unbearable homesickness.Since then,she hadn'touchedundersher paints forwhole year.Today was doomed tobeasad date,the anniversaryher excitingprotec-3
本文标签:
