全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

17

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
One possible version:Dear Taylor,I hope this email finds you well.I'm writing to ask for your assistance.As part of the Foreign Language Culture Festival,our class has decided to put on a short Englishplay during Drama Night.However,we're facing difficulty in finding a suitable play that isengaging,interesting,and appropriate for the audience.Since you're an expert in the field of English drama,I'm wondering if you could provide us withsome advice.Any assistance you can offer would be greatly appreciated.I look forward to hearingfrom you soon.Best regards,Li Hua第二节One possible version:He knew he had to act fast before it was too late.After bending down to check Christine'scondition,with the greatest difficulty,Tim picked her up in his arms,gathered his strength,andgot to his feet.Without wasting time,the boy then jumped out of the window,landing on thegrass.He instantly passed out.The first responders arrived at Christine's house a few minuteslater.They found the two teenagers lying unconscious and took them to the emergency ward ofthe nearby hospital without any delay.Roger received an unexpected call from the hospital telling him of Tim's heroic act.The fatherimmediately rushed outside,borrowed a neighbor's car,and headed to the hospital.Uponreaching the hospital,the doctors told him Christine would have died if his son hadn't jumpedoutside the window with her in time.Fortunately,both teenagers regained consciousness.Christine's parents arrived at the hospital minutes later,and they thanked Tim for saving theirdaughter's life.Tim's father couldn't be prouder of him!Roger said to his son,"Maybe I waswrong.You are a natural firefighter after all."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是去往Lorton Valley的游玩指南。21.D。理解具体信息。根据Fancy a game of tennis?部分中的Adult f4 per person(per hour)可知,一对夫妇打两小时的网球需要支付16英镑。22.A。理解具体信息。根据Climbing at the Honister Pass部分中的you can climb the mine insidea Lakeland mountain.The route follows the original underground mine workings with verticalclimbs and rope bridge crossings.Visit honister..com for all the details可知答案。23.D。理解具体信息。根据Boating on the three lakes部分中的On the two larger lakes thenumber of boats is limited to 10 per party,while on Loweswater craft should number under 4 atany one time可知,Crummock Water属于较大的湖之一,在那儿划船,每组船只数量不得超过10。B篇主题语境:人与自我一一做事本文是记叙文。作者在家带孩子的时候,终于开始着手实现自己的写作梦想。
本文标签:

扫码二维码