炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

31

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
and experiencing new techniques.The course provides students with opportunities to get hands-on experiences,develop problem-solving skills and sharpen life skills.It can increase students'ability to balance study and daily life.After a period of practice,many parents have stopped helping kids do all the non-study tasks.They now get their children involved in housework and family responsibilities.Young studentshave also realised the importance of basic life skills and will be better equipped to fit into society.部分解析阅读理解第节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了一款适合腿脚不便者使用的So Lite Glide助行器。21.D。理解具体信息。根据第一段中的If you've ever watched someone shuffling.facingahead rather than looking down可知,这款助行器可以使用户直起身子自然地行走,无需像使用传统助行器那样弯腰驼背。22.B。理解具体信息。根据Features部分中的There's a one-touch leg that folds for easytransport and storage可知,这款助行器的一个特色是可以一键折叠,便于运输和存放。23.A。推断。根据文章对So Lite Glide助行器特色的描述可知,这款助行器很可能是为行动不便的人设计的。【补充解释】zero in on sb/sth:to fix all your attention on the person or thing mentioned集中全部注意力于B篇主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。文章讲述了紧急医疗救援伞兵营救三位受伤的少年登山者的故事。24.A。理解具体信息。根据第二段中的They fell off the edge of a cliff..One kid seems to havebeen hurt badly.Another has a broken leg and the third one appears to have gotten only minorinjuries可知,这三位少年从悬崖上摔下来受伤了。25.B。理解词汇。根据第三段中的“t's a risk to move him at this point,but we have nochoice,,”he said.“He appears to have several broken bones.”可知,Hank快速对形势作出了判断,他说:“现在移动他很危险,但是我们别无选择,他似乎有好几处骨折”。size up意为“估量;判断”。26.D。推断。根据最后一段中的They warned other young adventurers against going onterrifying trips like the one which had led to their accident和We could have been killed可知,他们告诫其他少年探险者不要参与像他们这次探险这样危险的旅行,这次探险导致他们发生了事故,差点丧命,因此可推知,这三位少年觉得这次旅行很危险,让人很害怕。27.C。理解具体信息。根据最后一段中的Study your destination on the map and take alongall the equipment you may need可知,这三位少年建议其他青少年探险者认真研究目的地,带上所有需要的装备,即提前做好准备。【补充解释】be in bad shape(para.3):in a bad state of health or in a bad condition健康状况不佳take chances(para.4):behave riskily冒险C篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是新闻报道。The guilder通过交换服务的方式为人们提供免费、便捷的修理服务。
本文标签:

扫码二维码