全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
every iphone in the world works together to find tracking tags().This means even if you personally aren't in rangeof your AirTag,as long as there's an iphone nearby,you can see updates on where it is-and more importantly,where yourcat,keys,or whatever you have attached to it are.As you can probably tell,I find this new technology strangely mind-blowing.Apple has created an entirely new,massive network of physical objects that covers pretty much the entire world.And,slightly scarily,it is only possiblebecause there are a billion iPhones out there.Though Samsung has announced a similar tracking product that uses itsphones,it won't have the same reach as Apple's network in the short term.In the not-too-distant future,it'll be the case that everything we buy of certain value that we might lose willhave an AirTag built in.Your headphones,your fancy camera,your suitcase,and so on.So,if Hashtag ever does escape,then at least I can invite the entire world to help look for her.12.How does the author express her affection for Hashtag?A.By telling a specific story.B.By detailing her caring actsC.By giving it a nickname.D.By using a comparison.13.According to the author,in what way is the AirTag better than the tiny tracker by Tile?A.Every iPhone is uniquely connected to its AirTagB.Apple provides better customer services than Tile.C.An AirTag covers larger range than its opponents.D.iPhones throughout the world can help track tags.14.Which of the following statements is true?A.AirTag's success is quite difficult to copyB.Samsung has posed much challenge to Apple.C.It's a long way before AirTag gains popularity.D.Overuse of AirTags makes a mess of our life.15.What is probably the best title for the passage?A.Say no to trackersB.Lost and foundC.No worries for pets.D.To track or to follow.【答案】12.C13.D14.A15.B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章通过作者的亲身经历讲述了苹果公司的追踪器的好处。【/2题详解】推理判断题。由第二段“Thus,I bought a tiny tracker made by a company called Tile,,which attaches to her collar.Itmeant that even if I can't see her,I can pull out my phone and connect to Tile using Bluetooth.If the connection is madesuccessfully,it means that she must be nearby.”(因此,我买了一个名为Tile公司制造的微型追踪器,它附在她的衣领上。这意味着即使我看不到她,我也可以拿出手机并使用蓝牙连接到T。如果连接成功,则说明她一定在附近。)可知作者讲了一个小故事来说明作者对猫的喜爱,一刻都离不开,生怕丢了。故选C。【13题详解】
