万友·2023-2024学年上学期 英语九年级教学评价一英语答案

34

万友·2023-2024学年上学期 英语九年级教学评价一英语答案正在持续更新,目前2024-2025衡中同卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、万友试卷2024九年级英语
    2、2023-2024万友测试卷九年级上册英语期中
    3、2024年九年级英语万唯答案
    4、2023-2024英语学评九上人教版
    5、九年级英语教学与评估1答案2024
    6、2023-2024英语学评九年级上册
    7、万友试卷2024九年级
    8、万友测试卷九年级上册2023-2024
    9、万友试卷2024九年级第三次月考英语
    10、2023-2024英语学评九下人教版答案
全国1®0所名接单元测试示范老教学札记shop can be a great part-time job choice.Coffee shops often offer a peaceful atmosphere (perfect for people watching.Besides,he can earn tips ()If your teen wants to serve people,working at a coffee shop part-time could be the job for him.Dog-WalkingMany elderly neighbors,friends on vacation,and people who work long hours need helpwashing and walking their pets.If your teen enjoys working with animals and is responsible for hiswork,then this is the job for him.His part-time business will begin to pick up once he sets him-self up as a reliable animal lover.Food ServicesIf your teen loves communicating with people,restaurant employment might be right for her.She can choose from such positions as cashier,server,food runner,dish washer,and prep cook.Food industry positions can help your teen develop people skills,self-respect,and responsibility,whileenjoying a bit of socializing.21.Which job is especially fit for pet lovers?A.Babysitting.B.Coffee Shop.C.Dog-Walking.D.Food Services.22.What do Coffee Shop and Food Services have in common?A.They offer music and laptops.B.They help improve teen's social skills.C.They have a peaceful atmosphere.D.They provide tips for employees.23.Who is the text probably for?A.Parents.B.Teenagers.C.Teachers.D.Graduates.【答案与解析】本文介绍了几个适合青少年的兼职工作。2L.C根据Dog walking部分中的If your teen enjoys working with animals和a reliable animal lover可知,DogWalking这份工作尤其适合喜爱宠物的青少年。22.B根据Coffee Shop和Food Services部分的内容可知,这两份工作都需要和人打交道,因此,它们都能提高人们的社交技能。23.A根据文中频繁出现的your teen可知,这篇文章的目标读者是父母,而不是青少年。BNameHometownAgePramath PathakToronto,Ontario16Claim to famethe youngest Canadian to hold an RPAS advanced operations certificatePramath's love for aircraft began with the toy planes he got as presents when he was younger.He managed to ask his parents to buy him his first drone aircraft (in 2015 by saying he'dpay them back somehow..Four years later,he decided to get an official certificate(官方证书)tofly them.Transport Canada offers two certificates:basic operations and advanced operations.The basicone lets you fly in the countryside away from other aircraft.Pramath got his when he turned 14.He wanted to apply for (his advanced operations certificate as soon as he got the first,so hetook online courses at the Canadian Drone Institute in Kingston,Ontario,to make sure he'd pass.You have to be 16 to apply for the advanced level,which Pramath passed in April,a few days after【23新教材·DY·英语-R-必修第一册-Y】
本文标签:

扫码二维码